Garantier vid köp av bil hos AskimBil

Bilhall (Aktuella Beg. bil)

Garantier är en viktig faktor att överväga när man köper en bil. Hos AskimBil genomgår alla bilar ett omfattande inbytestest, vilket innebär att varje bil testas och certifieras för att säkerställa dess kvalitet och tillförlitlighet. Bilarna genomgår bland annat diagnostester, kontroll av underrede, bromsar och chassie-kontroller.

AskimBil erbjuder två olika garantier för att ge dig som kund den trygghet du behöver. Det finns olika garanti alternativ beroende på dina behov och din bils specifika krav. Den första garantin är 1 månads trafiksäkerhetsgaranti, som ger dig total trygghet i 1 månad/200 mil.

Som alternativ 2 har du möjlighet att köpa till 12 månaders extra garanti.

 

Om du behöver hantera ett garantiärende hos AskimBil behöver du bara maila in ditt ärende till garantiavdelningen på info@askimbil.se. För att underlätta handläggningen av ärendet bör du fotografera mätarställningen och beskriva vad felet avser, samt ange bilens registreringsnummer. AskimBil återkommer sedan till dig inom 36 timmar.

 

Vi på Askim Bil strävar efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och tryggheten. Vi är redo att hjälpa dig att hitta den bästa garantilösningen för dig och din bil, och vi är alltid tillgängliga för att hantera eventuella garantiärenden som kan uppstå.

Våra kunder säger...

Skriv en recension

" Jag har tidigare gått till mer etablerade företagsnamn eller bilverkstäder hos bekanta där service/bemötande varit allt från kass till ok, men alltid med känslan av att ha blivit blåst efteråt eller pålurad saker jag inte har beställt från början. Blev tipsad om AskimBil av en vän när jag skulle sälja min bil. Kan 100% ställa mig bakom det som står på hemsidan. AskimBil är en seriös och pålitlig bilhandlare som håller vad de lovar. Tack för en snabb och smidig affär. "

Kattilajnen Kattilajnen

 

" Som alltid är Eddie och gänget lättsamma kunniga och löser saker utan problem. Följt med denna verkstad från när de var på hisingen och kommer fortsätta "

Jacob Sellberg