Om AskimBil AB i Lindome

AskimBil AB startade 2004 med en målsättning att sälja bra bilar till konkurrenskraftiga priser. Vi är väldigt stolta över de affärer vi gjort genom åren och hur kunderna uppler oss på AskimBil. Ägare Eddie började sälja bilar 1999 ihop med bror sin Roger, men startade AskimBil tillsammans med sin bror Simon 2004 . Med många års samlad erfarenhet av bilbranschen erbjuder vi våra kunder trygghet och god service vid köp av bil. Våra bilar är rekonditionerade och alltid undersökta av vår verkstad. Idag har vi sålt ca 4000 bilar och mer blir det.

 

AskimBil AB är ett tryggt och stabilt företag och det finns mycket hjärta i Eddie och hans fokus på kundupplevelsen i stort. Nu jobbar de aktuellt med att strukturera upp företagets olika ben, som företag vill man alltid hålla vad lovar säger Eddie och ibland blir det för mycket att göra när man vill hjälpa alla på bästa sätt.

 

Vår bilverkstad har varit för våra egna bilar i första hand historiskt, men nu vill vi mera och kommer börja utveckla den äffären närmast.

 

Bilfirman man väljer när man köper och säljer bil i Göteborgsområdet, välkomna till oss i Lindome.

Ring eller besök oss, det lönar sig alltid!

 

VD Edy

AskimBil, fokus på Nöjda bilköpare

Seriös bilhandlare i stor Göteborg. AskimsBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Välkommen att kontakta oss

Tel. 031–281000

 

Boka tid online

20 % rabatt i vår bilverkstad i MAJ.

Gäller tom 31/5-23, kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller bokat online och utfört före 31/5. Se lediga tider i vår live kalender. 

20 % rabatt i vår bilverkstad när du bokar tid eller gör en prisförfrågan online i vår livekalender. Välkomna till AskimBil.

Boka online i vår verkstad med 20% rabatt