Begagnade bilar till salu hos AskimBil - Välkomna till vår bilhall!

Boka tid för provkörning online. Välkomna till AskimBil i Lindome. Vi har alltid ett 50-tal begagnade bilar i vår bilhall eller på blocket annonser . Vi har även instagram där vi presenterar nya inbyten för försäljning,  påväg in i hallen, dvs nyligen inköpta och påväg in för rekond och test. Säkra egen tid med säljare Boka tid för provkörning och samtal med säljare online. Välkomna till AskimBil i Lindome strax söder om Göteborg 5 minuter med bil från Ikea kållered söderut.

 Billiga bilar Göteborg

 Bra recensioner

 Säker bilaffär

 Bilfinans

undefined

Ring Tony för en billig begagnad bil!

Billiga bilar  från  19,900 kr, här hittar du alltid  ett 20-30 tal billiga bilar i Göteborg/Lindome. Ring/smsa 0760-773473

Länk till lagerbilar från 19,900 kr
 

undefined

Begagnade bilar Göteborg

Begagnade bilar i Göteborg från 99,900 kr till 450.000 kr. Behöver du köpa/byta bil, har du bara en att sälja? Välkomna!

Länk till lagerbilar från 99.900 kr

undefined

Billiga begagnade transportbilar

Begagnade bilar i Göteborg från 19,900 kr till 450.000 kr. Behöver du köpa/byta transportbil, har du bara en att sälja? Välkomna!

Länk till begagnade transportbilar i vår bilhall

Nya och tidigare begagnade bilar och transportbilar

AskimBil är en bilfirma med försäljning av begagande bilar ochmed egen bilverkstad för alla fabrikat. Vi erbjuder försäljning, bilverkstad, bilservice och bilvård i Lindome, strax söder om Göteborg. - Vi kan bilar & mc när du behöver hjälp! Du hittar ofta Volvo, Bmw, Audi och Mercedes bland bilarna vi aktuellt säljer.

Se aktuella annonser på blocket

Bilar snart i hallen eller bilerbjudande

Följ oss på Instagram - följ oss gärna

Bilhall - välkomna

Ca 50 begagnade bilar

50 bilar

Inkommande bilar

Nytt påväg in i bilhallen

10-15 bilar

Gör det själv bilar

Billiga bilar på gården

5-10 bilar

Bilar Köpes 

Vi köper din bil - 2013 & nyare.

Bilar köpes

Inbyte / värdering

Vi tar din bil i inbyte

Värdera inbyte

Bilfinans

Betala hur du vill, vi hjälper dig!

Läs mer

Förmedling

Har du en nyare bil, läs mer

Vi förmedlar din bil

Boka provkörning

Boka en tid som passar dig

Tidsbokning

VÅRT Billager

Här hittar du alltid ca 50-70 beg. bilar

Till bilhall
Bilhall

Begagnade bilar i Lindome / Göteborg

Vår bilfirma & billhall finns i Lindome strax söder om Göteborg. Vi erbjuder ett stort utbud av begagnade bilar i alla prisklasser och jobbar hårt för att du alltid skall bli nöjd med ditt bilköp! Välkommen in! Se hela vårt lager. Länk till Blocket  ,  Wayke eller följ oss på Facebook. Säljer, Byter och Köper Bilar i Göteborg, Vi har ca 50 begagnade bilar i lager. 

Bilar köpes i Göteborg

Vill du kunna sälja din bil snabbt i Göteborg / Lindome? Då har du kommit till rätt ställe. Genom oss kan du som bor i Göteborg med omnej  enkelt sälja din bil till ett bra pris. Vi köper bilar i all slags skick. Även med trasiga växellådor, motorer och kopplingar. Hos oss kan du ta reda på det initiala värdet på bilen helt kostnadsfritt.

Bilfinans

 

Bilfinans

20 % kontant och delbetala upp till 72 månader.   Vi hjälper dig med allt på plats i vår bilhall. Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa din nästa bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och strax kan du köra iväg med din ny­in­köpta bil. Du kan låna upp till 80 procent av bilens kostnad, resten betalar du kontant eller med hjälp av en inbytes­bil.

Bil fråga? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.