Däckservice i Lindome / Göteborg

Vi erbjuder försäljning av nya däck, lagar punktering och balanserar däck i Lindome strax södee om Göteborg. Vi utför däckservice på bilar som Audi – Volvo- Volkswagen – Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – MC-däckservice

 

199 kr för däckbyte/ hjulskifte i samband med service / rep

Hjulskifte 79 kr när du bokar service eller reparation på din bil hos Askimbil i Lindome / Göteborg
Passa på att samtidigt skifta till dina sommarhjul / vinterhjul när utför service eller reparation. Erbjudandet gäller året runt. Boka erbjudande här!

 

Däckbalansering i Lindome / Göteborg

Upplever du vibrationer trots att balansering är utförd enligt konstens alla regler? Vi har möjlighet att få problemet avhjälpt. Med vår balanseringsmaskin kan vi mäta upp och anpassa fälgens konstruktion utifrån respektive däcks förutsättningar. Genom att matcha dessa för varandra, så kan vi minimera vibrationer och slitage.

 

Laga punktering Lindome - lördagsöppet 11-14

Vi utför komplett service och reparationer av alla typer av däck. Välkommen! Kunnig personal.  Bra service. Tjänster: Balansering, Däckförsäljning, Däckmontering, Däckreparationer, Däckverkstad.

Önskad dag och tid för däckservice

Ny kund
Kund sedan tidigare
Önskar boka tid
Önskar kostnadsförslag
Punktering
Balansering
2 nya Däck
4 nya däck
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Fyndhörna Beg. Däck

Stort utbud till de flesta fabrikat. Behöver du begagnade sommardäck eller vinterdäck, vi har kompletta begagnade hjul till många bilar, tex, Volvo, BMW, Audi, Mecedes, VW och många fler. Ring och fråga oss eller se i vår fyndhörna. Kommer från sålda bilar.

Begagnade däck / fälg

Lyser din servicelampa?

Vi utför bilservice på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår bilverkstad.

Boka tid online

Tidsbokning 

Vardagar 08,00 - 18,00

Tel. 031-281000

Enkelt bilägande 

Det finns ingen hemlighet, bara öppen dialog och sunt förnuft!

Vi sätter ägaren till bilen i fokus, vi lyssnar till behovet hos kunden och analyserar fram vad vi kan göra för att besöket ska bli så bekymmersfritt som möjligt.

 

Vi satsar på dig och din bil

Våra fina kunder är den främsta orsaken till vår framgång! Dagens bilar är mycket komplexa men det är inte våra kunder. Förklara så man förstår, ge kunden de bästa alternativen så behöver de aldrig byta verkstad.

 

På AskimBil i Lindome & Kungsbacka vill vi göra det enkelt för dig att vara bilägare. Som kund ska du kunna känna förtroende och lita på oss.