Mopedbilar till Salu i Lindome & Göteborg - AskimBil

Boka provkörning online. Här hittar du våra aktuella mopedbilar. Tänker du sälja din mopedbil eller byta in den mot en vanlig bil? Vi på Askimbil hjälper att göra en bra bilaffär. Se våra övriga begagnade bilar.

Begagnade mopedbilar i Lindome & Göteborg

Mopedbil Ligier JS50 - 2015 "Såld"

Ligier Js50 JS 50 Årsmodell: 2015 Mätarställning: 8205 mil Färg: Rödmetallic Typ: Moped/EU-Moped Moppebil som gör 55-60 km/h. 

Se beg bilar i bilhall

Nya regler gör det mycket enklare att bygga en A-traktor.

Vill du att vi hjälper dig bygga en mopedbil? Från och med den 15 juli i år ändrar Transportstyrelsen de gamla reglerna för A-traktorer. Nu blir det enklare för hemmabyggare att skapa sin egen A-traktor från en vanlig personbil. En ny mopedbil kan kosta över 200 000 kr – medan det nu finns möjlighet att göra om en fin personbil från cirka 50 000 kr. Det blir också enklare att använda nyare om mer miljövänligare bilar som helt enkelt programmeras ner för att inte gå fortare än 30 km/h. En dragkrok måste däremot finnas. Och sedan måste baksätes- och bagageutrymmet kapslas in så att det inte finns något utrymme. Sedan är det bara att gasa på. Men inte fortare än 30 km/h . Fordonsregler

Se beg bilar i bilhall

FRÅGA AVSEENDE MOPEDBIL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Våra kunder säger

"Jag var på väg att köpa bil i en annan firma l men det blev inte så. Jag skulle bara titta på en liknande bil hos Askims Bil och jag blev fast där. Säljaren Eddi var såååå trevlig och proffsig att jag inte kunde gå därifrån utan en bil.

Bytt in min Saab Aero och åkte hem med Ford Mondeo.
Helt nöjd med bemötandet och affären.

Tack Eddi...H// Sulejman"

Memki

" Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil. "

stefftech