Bil erbjudande i Lindome / Göteborg - AskimBil

Boka provkörning online. Se alla våra fantastiska ASKIMBIL erbjudanden och aktuella erbjudanden från oss. Välkommen in till oss på ASKIMBIL. Just nu värderar vi bilar gratis utan krav, vi betalar extra bra pga bilbrist / gäller alla årsmodeller och bilfabrikat from 2016, extra bra betalt för inbyte årsmodell 2016-2019 med automat växellåda. Läs mer och hitta rätt bil för dig.

Du hittar vår bilhall & bilverkstad i Lindome på Heljesvägen 13. Välkomna.

undefined

Begagnade bilar i vår bilhall

AskimBil har ett brett utbud beg. bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar i Lindome / Göteborg, och skiljer ut oss. Hos oss hittar du den bil som kan ge dig körglädje, valfrihet och en budget som passar just dig.

nya beg bilar

Helt avgiftsfritt att värdera din bil

Vi betalar bra för din begagnade bil, kanske bäst i Göteborg! | Vid en bilvärdering tar vi hänsyn till följande:  Hur många mil bilen har körts,  Extrautrustning såsom dragkrok eller värmare,  Bilens allmänna skick som rost, repor, kvalitén på fälgarna och däcken, Aktuella försäljningspriser & Fordons- och besiktningshistorik. Välkomna till AskimBil

Billiga bilar för den händige

Bilfinansiering via DNB eller Wasa Kredit

20 % kontant och delbetala upp till 72 månader. Vi hjälper dig med allt på plats i vår bilhall. Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa din nästa bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och strax kan du köra iväg med din ny­in­köpta bil. Låna upp till 80 procent av bilens kostnad, resten betalar du kontant eller med hjälp av en inbytes­bil.

Våra kunder säger, det kan du läsa ... HÄR.

" Eddie är mycket trevlig, ärlig, kunnig och hjälpsam - en ovanligt sympatisk person! Vi är mycket nöjda med vårt bilköp och all hjälp vi fick. Vi återkommer definitivt!  "

 

Johan Pütter

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

NYFIKEN PÅ VÅRT AKTUELLA BILERBJUDANDE ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.