Hämta & Lämna - Service i Lindome | Erbjudande 695 kr

För att öka tryggheten och underlätta för våra kunder erbjuder vi på AskimBil nu hämta & lämna - service. Du kan tryggt och enkelt få din bil servad / reparerad utan att ens behöva lämna ditt hem eller arbete.

Erbjudandet gäller vid: Schemalagd originalservice,  Bilreparationer över 2000 kr och vid maskinskador.
 Du måste uppge vid bokning att du önskar utnyttja hämta/lämna-service. Vi hämtar och lämnar inom en radie av 15 km från vår bilverkstad.
Observera att bilen måste vara körbar för att vi skall kunna erbjudanda Hämta & Lämna - Service. Behöver du annan hjälp ring 031-281000.

Det är viktigt att ni lämnar ett telefonnummer som vi kan nå er på den dagen bilen är bokad. Informera även om vi skall kontakta någon annan för återlämning av bil.

Hämtning av bil

AskimBil kontaktar er innan och bestämmer var och hur bilen skall hämtas.
Vi ringer inga kunder före 08:00, Normalt kontaktar vi er samma dag som bilen är bokad. Vid kontakt går vi igenom det beställda arbetet och tar ev. tillägg eller gör ev. ändringar i planerad bokning. Normalt hämtas bil morgon/förmiddag/dag, den bokade dagen och i vissa fall dagen innan bokad dag. Det går inte att i förväg att planera/boka eller garantera någon specifik tid för upphämtning.

 

De som hämtar er bil har inte möjlighet att svara på frågor om beställt/bokat arbete eller göra ändringar i beställt/bokat arbete, vill ni ändra något kontakta kundmottagningen för hjälp.

Återlämning av bil

Kundservice kontaktar er när bilen är klar och har en genomgång av det utförda arbetet. Betalning sker med Swish, för att få en så säker återlämning av er bil. Företagskunder som redan är kreditkunder kan få faktura. Vi planerar i samband med er hur och var bilen skall återlämnas. Normalt återlämnas bilen tidigast dagen efter bilen är klar på verkstad. Vi kan inte i förväg planera/boka eller garantera någon dag/tid för återlämning. Vi återlämnar normalt inte bilar på fredagar eller dag innan helgdag utan återlämning av bil planeras i så fall till nästkommande vardag.

 

De som återlämnar er bil har inte möjlighet att svara på frågor om utfört arbete, har du frågor om den utförda reparationen kontakta kundmottagningen för hjälp.

Prisförfrågan bilverkstad / bilservice

Är det dags att serva bilen? behöver du reparera din bil? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för bilservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din förfrågan.

Prisförfrågan

42 recensioner på

Google per 20-07-27

" Åkte dit på rekommendation av en vän för service, supernöjd plus lite bonus..
Trevligt bemötande. "

Jimmie Olofsson

" Förstklassig service, högsta poäng ☺ "

Pia Sörensen

 

 

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 99 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad