Företagsavtal Bilpark

Vi hjälper dig med ett enkelt bilägande

Serviceavtal - smidigt bilägande med serviceavtal

Kör du taxi ? Är du hantverkare? Har du en mindre bilfirma och letar efter en bra & trygg partner avseende bilverkstad, bilservice & bilvård? Behöver din bil ha korta verkstadsbesök och enkel hantering?

 

Vi  gör en kalkyl efter ditt behov och du betalar en fast låg kostnad månadsvis  och behöver inte oroa dig för eventuella prisökningar om vår prognos är rätt, för att göra livet med bilen lite extra smidigt kan man även inkludera däckhotell i sitt avtal. När det är dags för service eller hjulskifte bokar du enkelt tid online och behöver inte oroa dig för vad det kostar.

Tryggt med förmåner - enkel hantering

- Alltid samma låga avgift under hela avtalsperioden – inga prisökningar
- Alltid service enligt tillverkarens instruktioner
- Alltid med originaldelar och utförd av erfaren & utbildad tekniker
- Alltid med de senaste uppdateringarna av system och mjukvaror

Bilpark - inköp, finans, ägande, upphämtning, värdering & försäljning

Låt oss hjälpa dig, vi kan göra delar eller hjälpa dig att styra upp helheten. Låt oss bli din fordonspartner och hjälpa dig hantera dina bilar i vardagen på bästa sätt. Vi har många års erfarenhet av bilförsäljning, finansiering och bilservice/bilvård. Välkommen med din förfrågan.

Ja tack, kontakta mig

Vi ser till att era företagsbilar blir till ett enkelt och tryggt ägande. Vi har det som krävs för att anpassa avtalet efter just er verksamhet och era bilar. Kontakta oss för en fri offert.

Inköp och nyköp
Bilverkstad
Bilvård
Ingen fil vald
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.