Lampbyte på bilar i Lindome / Göteborg

Trasig lampa? Ingen orsak till oro! Våra lampbyte-expert i Lindome och Göteborg ser till att ditt fordon alltid är i toppskick.

Boka en tid unikt för ditt lambyte eller så tar vi det i samband med service. Viktigt att ha bra belysning!

Boka tid online

Byt din bil lampa hos Askimbil.

Lampbyte fr. 249 kr + lampan. Har en lamap eller flera gått sönder, vi hjälper dig att byta på din bil. Vilken lampa behöver din bil? Se Här

Byta lampor fram på bilen

Vi byter din trasiga Halogen, Xenon eller led lampa på din bil.

Pris för bytet är fr. 249kr + lampan/lamporna.

undefined

Byta lampor bak på bilen

Lamptyperna och deras arrangemang kan variera något beroende på fordonstyp och modell, men dessa är Pris för bytet är fr. 249kr + lampan/lamporna.
 
 

Byta lampor på sidan av bilen

Färgare eller ofärgade. Dessa lampor är designade för att förbättra fordonets synlighet och kommunicera förarens avsikter till andra trafikanter när det gäller att byta fil eller svänga. Precis som med andra lampor på fordon kan tekniken och designen variera beroende på fordonstyp och modell. Pris för bytet är fr 249kr + lampan/lamporna.

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 99 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad

Läs eller ge oss gärna en recension ... HÄR

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

" Mycket trevlig personal. Bra personlig service. De månar verkligen om kunderna och deras behov. Jag valde mellan två bilar och säljaren ansåg att den billgare av de två var bättre för mig. Nu har jag haft bilen i nästan ett år och är väldigt nöjd. Har även kommit dit för service och mindre reparationer. Lätt att få tid, det har gått snabbt, det har blivit bra, och det har varit prisvärt. Känner på intet sätt att dom saltar räkningar eller luras. Mer än nöjd! "

Proper Pete