AskimBil byter batteri i din bilnyckel, vi finns i Lindome / Göteborg

Vi säljer och byter ditt nyckelbatteri för 79 kr, DropIn på vår bilfirma i Lindome / Göteborg . Öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid online

Nyckelbatteribyte för din bil i Lindome / Göteborg, öppet måndag till lördag.

Har din bilnyckel slutat fungera, tror du att det är nyckelbatterit som är slut? Varnar bilen för dålig nyckelbatter?  AskimBil byter ditt  nyckelbtteri för 79 kr inkl batteri.

Byta batteri i fjärrnyckel i Lindome

När du har problem med att komma in eller låsa bilen med din bilnyckel, du kan hitta professionell hjälp på AskimBil. Vi har verktygen för att byta ditt nyckelbatteri oavsett bilfabrikat, Vi har dropIn måndag till lördag. Vi hjälper dig välja rätt nyckelbatteri för just din bil.

Fast pris för bytet är 79 kr inkl batterikostnad.

Batteribyte bilnyckel i Göteborg

Vi har verktygen för att granska om det är din nyckel eller om du har något annat elproblem, vi byter på plats och det tar ca 5 till 10 minuter. Vi hjälper dig välja rätt nyckelbatteri för just din bil när batteriet behöver bytas, vilket oftast är fallet. Fast pris för bytet är 79 kr inkl batterikostnad.
 
 

Vi byter ditt batteri i din bilnyckel

Oftast hinner bilen varna dig om att bilens nyckel har ett dåligt batteri, du behöver inte stressa utan du har säkert någon vecka eller 2på dig innan det är helt slut. Ett annat vanligt symtom är att räckvidden blivit sämre och att du måste vara väldigt nära för att öppna och låsa bilen.

Fast pris för bytet är 79 kr inkl batterikostnad.

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 99 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad

Läs eller ge oss gärna en recension ... HÄR

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

" Mycket trevlig personal. Bra personlig service. De månar verkligen om kunderna och deras behov. Jag valde mellan två bilar och säljaren ansåg att den billgare av de två var bättre för mig. Nu har jag haft bilen i nästan ett år och är väldigt nöjd. Har även kommit dit för service och mindre reparationer. Lätt att få tid, det har gått snabbt, det har blivit bra, och det har varit prisvärt. Känner på intet sätt att dom saltar räkningar eller luras. Mer än nöjd! "

Proper Pete