Kamremsbyte i Lindome / Göteborg med omnejd

Proffsigt kamremsbyte i Lindome strax söder om Göteborg! Från 2000kr för arbetskostnaden + kamremssats för din bil. Vi ger dig alltid ett fast pris inkl. unik kamremssats för just din bil och arbete. AskimBil utför kamremsbyte med 2 års garanti på de flesta fabrikat såsom Audi, Volvo, Volkswagen, Skoda, SAAB, Renault, Peugeot mfl. För att få pris på ett kamremsbyte eller boka in en tid, fyll i vår prisförfrågan eller ring oss på 031-281000 eller Boka Tid Online

 

Just nu! 20% rabatt på delar & arbetskostnad i samband med service eller reparation. Erbjudandet gäller begränsad tid och kan inte kombineras med andra erbjudanden! Boka tid online eller gör en gratis prisförfrågan!

Boka online i vår bilverkstad

PRISFÖRFRÅGAN PÅ KAMREMSBYTE I LINDOME / GÖTEBORG

De flesta kamremmar skall bytas vid ca 12 000 mil, ( Nå¨gra bilar vid 6000 mil och 18000 mil) det står i serviceboken när!, kamremmen är gjord av gummi så efter 8-10 år bör den bytas oavsett km ( vissa bilar tidigare och vissa senare), helt enkelt det som infaller först. att inte byta den i utsatt tid kan betyda katastrof och motorras. Kamremsbyte tillhör bilens service intervall.

Ingår i ett kamremsbyte

När AskimBil byter din kamrem byter vi även övriga slitage delar som används med din rem. Vid kamremsbyten ingår oftast dessa reservdelar.

  • Kamrem
  • Löprulle
  • Spännare
  • Vibrationsdämpare*
  • Vattenpump*
  • 2 års garanti på arbete & material.

För att få pris på ett kamremsbyte på just din bil eller boka in en tid, fyll i vår prisförfrågan eller ring oss på 031-281000 . Välkomna till AskimBil i Lindome. Välkomna till oss.

Prisförfrågan

Kamremsbyte Volvo V70

Prisexempel hos AskimBiI

Bilmodell Volvo V70

Motor D4 181 HK, AWD

Årsmodell 2016

Regnr. YAJ 387

Totalt pris inkl moms. 5500 kr

 

Årsmodell, bilmodell och motor påverkar priset på kamremsbytet, Askimbil byter ut den enligt rekommenderat intervall från tillverkare. Gör en prisförfrågan för kamremsbyte på just din bil. Vi finns för dig i Lindome strax söder om Göteborg . Välkomna med din förfrågan på din bil.

Boka tid online

Kamremsbyte Audi A4

Prisexempel hos AskimBiI

Bilmodell Audi A4

Motor 2.0 TDI Q, 190 HK

Årsmodell 2016

Regnr. GHF 680

Totalt pris inkl moms. 7900 kr

 

Årsmodell, bilmodell och motor påverkar priset på kamremsbytet, Askimbil byter ut den enligt rekommenderat intervall från tillverkare. Gör en prisförfrågan för kamremsbyte på just din bil. Vi finns för dig i Lindome strax söder om Göteborg . Välkomna med din förfrågan på din bil.

Boka tid online

Kamremsbyte Peugeot 308

Prisexempel hos AskimBiI

Bilmodell Peugeot 308

Motor 1.6 e-HDi, 114 HK

Årsmodell 2013

Regnr. NHA 805

Totalt pris inkl moms. 6350 kr

 

Årsmodell, bilmodell och motor påverkar priset på kamremsbytet, Askimbil byter ut den enligt rekommenderat intervall från tillverkare. Gör en prisförfrågan för kamremsbyte på just din bil. Vi finns för dig i Lindome strax söder om Göteborg  Välkomna med din förfrågan på din bil.

Boka tid online

AskimBil byter kamrem på de vanligaste bil modellerna. De populäraste är:

Volvo V70, Volvo S40, Volvo S80, Volvo XC70, Volvo XC90, Volvo XC60, Volvo V90, Volvo V50, Volvo 740, Volvo 940, Volvo 850, Audi A6, Audi A4, Audi A3, Audi A2, VW Passat, VW Golf, VW Polo, VW Caddy, VW Transporter, VW Sharan, Peugeot 307, Peugeot 207, Renault Clio, Renault Megane, Renault Scenic, Skoda Fabia, Skoda Octavia, Citroen C5, Ford Focus, Citroen C3, Honda Civic, Mazda 6, Seat Ibiza, Seat Cordoba mfl. Välkomna med din bil.

Prisförfrågan KamremsbytE- LÄMNA DINa Uppgifter så återkommer vi inom kort!

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna dina uppgifter så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag. Ny kund uppmanar vi att göra en prisförfrågan, gammal kund får gärna boka tid online, var noga notering kring önskemål om fri lånebil eller ej. 

Prisförfrågan kamremsbyte

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ja tack
Nej tack
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Billigt kamremsbyte i Lindome / Göteborg

Byta kamrem i Lindome / Göteborg? Då har du kommit rätt!

Var noga med att hålla koll på din bils kamremsintervall. Ett kamremsbyte är ett av de viktigaste åtgärderna för din bil och utan kamremsbyte i rätt tid kan följderna bli katastrofala. Ett Kamremsbyte tillhör de mer avancerade reparationerna varför du endast ska låta professionella bilmekaniker göra jobbet. Prisförfrågan

  • Erfarna bilmekaniker

  • Noggranna bilmekaniker

  • 2 års garanti på delar & arbete

Bilhall

Begagnade bilar i Lindome / Göteborg

Vår bilfirma & billhall finns i Lindome strax söder om Göteborg. Vi erbjuder ett stort utbud av begagnade bilar i alla prisklasser och jobbar hårt för att du alltid skall bli nöjd med ditt bilköp! Välkommen in! Se hela vårt lager. Länk till Blocket eller följ oss på Facebook. Säljer, Byter och Köper Bilar i Göteborg, Vi har ca 50 begagnade bilar i lager. 

Våra begagnade bilar

Din bilverkstad i Lindome nära Göteborg

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome? På AskimBil servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i vår verkstad arbetar branschens mest skickliga bilmekaniker och biltekniker. När du kommer till bilverkstaden för service eller reparation av din bil får du alltid minst 2 års garanti på både reservdelar och utfört arbete. Följ vår verkstad på Facebook

Prisförfrågan
Bilar köpes

Bilar köpes i Göteborg

Vill du kunna sälja din bil snabbt i Göteborg / Lindome? Då har du kommit till rätt ställe. Genom oss kan du som bor i Göteborg med omnejd  enkelt sälja din bil till ett bra pris. Vi köper bilar i all slags skick. Även med trasiga växellådor, motorer och kopplingar. Hos oss kan du ta reda på det initiala värdet på bilen helt kostnadsfritt.

Värdera din bil
Bilfinans

 

Bilfinans i Göteborg

20 % kontant och delbetala upp till 72 månader.  Vi hjälper dig med allt på plats i vår bilhall. Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa din nästa bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och strax kan du köra iväg med din ny­in­köpta bil. Du kan låna upp till 80 procent av bilens kostnad, resten betalar du kontant eller med hjälp av en inbytes­bil.