Om AskimBil AB i Lindome

Välkommen till AskimBil i Lindome, där vi är otroligt stolta över vårt företag och vår långa historia. Sedan våra tidiga dagar 1999 har vår främsta ambition varit att erbjuda högkvalitativa bilar till konkurrenskraftiga priser. Med vårt breda kunnande inom bilbranschen kan vi erbjuda våra kunder en trygg och professionell service vid både bilköp och bilservice.

 

Grundat av bröderna Eddie och Simon, AskimBil AB sedan dess genomfört många framgångsrika affärer och hjälpt tusentals kunder att hitta sina drömbilar. Vi är engagerade i att skapa en positiv och tillfredsställande kundupplevelse genom att alltid hålla våra löften och överträffa förväntningarna.

 

Idag är vår bilförsäljning och bilverkstad våra två främsta ben i företaget. Vi ser oss själva som en pålitlig och stabil aktör inom bilhandeln och vår prioritet är att göra våra kunder nöjda.

 

Vår anläggning är belägen på Heljesvägen 13 i Lindome, och vi betjänar hela stor-Göteborgsområdet. Du är alltid välkommen att kontakta oss via telefon på 031-281000 för att boka en tid eller få svar på dina frågor. Nu kan du även enkelt boka tid online för service i vår bilverkstad.

 

På AskimBil i Lindome ser vi fram emot att fortsätta vara en seriös bilhandlare. Vi erbjuder bilar i utmärkt skick till förmånliga priser och vi strävar efter att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för alla våra kunder.

Med vänliga hälsningar,

 

VD Eddie AskimBil - Fokus på nöjda bilköpare - Vi är din pålitliga bilhandlare i Göteborg

AskimBil, fokus på Nöjda bilköpare

Seriös bilhandlare i stor Göteborg. AskimsBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Bilverkstad

Välkommen att kontakta oss

Tel. 031–281000

 

Boka tid online

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 199 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad