Nyare Defekta bilar köpes i Göteborg

Har du en bil som inte startar eller gått sönder? Vi har många års erfarenhet av att köpa defekta bilar, vi hjälper dig bli av med ditt problem. skicka lite info om din bil, så ser vi till att du gör en bra, trygg och säker affär. Vi köper in din bil utan att sälja något annat. Vi köper defekta bilar from årsmodell 2016 och nyare. AskimBil AB erbjuder sig att hämta bilen, ägarbyte och betalning på plats!

Defekta & trasiga bilar köpes & hämtas

Startar inte din bil, ryker den eller har missljud. Läcker det från bilen. Vi köper din bil även om den är defekt i motor eller växellåda. Vi köper din och hämtar den alla dagar i veckan, betalning på plats, vi köper din bil i oavsett skick, avställd som obesiktigad.

Felfria bilar köpes & hämtas - Klicka HÄR

Har du en bil i normalt brukskick eller bättre för mil och ålder, gör en gratis inköpsvärdering HÄR ISTÄLLET. Vi erbjuder en bekväm och smidig lösning för att sälja ditt fordon. Oavsett i vilket skick det befinner sig, kommer vi till dig för en värdering och ett eventuellt köp direkt på plats. Med vår hjälp behöver du inte oroa dig för någonting – vi tar hand om hela processen. Du kan sälja din bil redan idag med oss. Vårt snabba och professionella inköpare garanterar en smärtfri försäljning. Utnyttja vår kostnadsfria värdering, vi bjuder bäst för din bil säger många. Gör som många andra nöjda kunder – välj AskimBil för en smidig och förmånlig bilförsäljning.

 

Vi köper din defekta bil!

Defekta bilar - Sälj din trasiga bil till oss

Privatkund
Företag
Lampor blinkar
Oljud
Ryker
Läckage
Startar inte
Obesiktigad
Plåtskador
Ja, det är ok att lämna ditt objekt till andra handlare om AskimBil själva inte är intresserade i dagsläget.
Nej, jag vill inte att ni lämnar till annan bilhandlare
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vi köper din defekta bil - årsmodell 2016-2023  

Få ett seriöst prisförslag för din trasiga bil - vi har många års erfarenhet av bilköp 

Kontakta oss i Göteborg med omnejd så ser vi till att du får en ordentlig värdering av din defekta bil. Vi gör affärer för livet och vill gärna vara en bilhandlare man återkommer till. Därför ser vi till att ni alltid kan känna er säkra på att ni får ett riktigt bra pris för din bil och en enkel hantering runt hela affären, du saknar ansvar så snrt vi hämtat din bil. 

Värdera din defekta bil

Vi köper alla bilar som är begagnade, defekta och trasiga. Kostnadsfri värdering. Tryggt, Snabbt, enkelt och tryggt.

Defekta bilar from 2016

Det kan tex. handla om kamremsbrott, varningslampor som lyser, bromsproblem, drivning, oljud eller att bilen helt enklet inte startar. Prova att kontakta oss!

Till vår bilhall

Bilvärdering? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Bäst värdering får man på plats hos oss.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Våra kunder säger...

Skriv en recension

" Bra och trevliga o snabb utförda jobb. "

Malin

" Bra, ärliga, kompetena människor med prisvärda bilar. "

Pierre

" Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil "

Stefftech

" Här får man mest bil för pengarna, kanontrevlig personal. "

Riho