Boka tid för provkörning bil/mc och dialog med säljare

Boka tid för provkörning online. Har du intresse för en bil eller mc i vår bilhall, boka tid för provkörning eller samtal med våra säljare. Vi har många som tittar på våra bilar vilket är väldigt roligt för oss som bilfirma, för att kunna hjälpa de bilköpare som åker långt eller behöver planera sina dagar/tider och har vi skapat möjlighet att boka tid för provkörning och dialog, dessa tider prioriteras och oanmälda besök kan avbrytas till fördel för bokade besök. Det kan innebära att man måste vänta på ledig säljare eller denna gång titta själv, vilket man vill ibland. Har du inbyte använder du detta formulär istället. Välkomna till AskimBil och boka tid för provkörning nedan online. Önskar du provköra något redan idag, ring istället så du inte åker i onödan, svarar vi inte så dra ett sms på samma telnr 0707-818152 och hänvisa till provkörning, när du önskar komma och vilken bil det avser så hoppas vi kunna svara dig snabbt. Vi har din nästa bil och hjälper även till med bilfinans. Välkomna till AskimBil i Lindome, bilhall med 50 till 70 begagnade bilar.

Till våra 50 bilar i lager

Boka tid för provkörning, frågor och eventuellt köp, välkomna.

Boka tid för provkörning
Provköra och ev.köpa på finans
Ja
Nej
Bil
Transportbil
MC
Annat
Mail
SMS

Jag som vill provköra, köpa med eller utan finans

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Bilar i vår bilhall

Funderar du på byta bil och vill göra en bra bilaffär, då handlar det om ett bra mellanpris och inte vad det står på prislappen, prova oss.

Boka tid hos AskimBil.

Bilar köpes - Värdera Bil

Önskar du sälja din bil - vi köper den gärna. Många säger att vi värderar bilar bäst - prova oss du oxå! Vi köper gärna din bil och hämtar den direkt på plats! Pengar direkt på kontot och mer pengar, större frihet vid nästa bilköp.


Bilfinans

Boka din provkörning av våra senaste begagnade bilar. Vi önskar dig varmt välkommen! Första klass service hela vägen. Från provkörning till finansiering. Snabb leverans. Enklare än någonsin. Samma pris online & butik.

Våra kunder säger...

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

" En riktigt seriös bilfirma!!!

Kan varm rekommenderas!!!
Köpt flera bilar hos AskimsBil
och alltid varit lika nöjd. "

Patric Sjöberg