ledigt jobb som bilmekaniker i Göteborg

AKTUELLT 240617. Ledigt jobb - AskimBil söker erfaren bilmekaniker som är duktig på bildiagnos & felsökning.

Ledigt jobb som bilmekaniker med diagnos och felsöknings kunskap!
Du är problemlösare, flexibel och tycker om ordning och reda.
Vi tror du runt 30-35 år tjej/kille, men är du 25 eller 55 så det minst lika bra, du har arbetat som bilmekaniker minst 3 år, du söker nya utmaningar. Du talar flytande svenska eller engelska och referenser från tidigare arbetsgivare. Du kan bilar, diagnos och felsöka problem, det är du.

 

Vi har precis flyttat till nya lokaler i Lindome och har fullt upp, men vi saknar dig! Tillsammans bygger vi framtid! Är det du? eller tipsa en kompis som du tror skulle passa för jobbet!

 

Det här förväntar vi oss
Att du är bilintresserad i grund, tycker om att jobba med kunder och nogrant lösa problemär en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Vi är ett litet företag så vi hjälps åt i vardagen för att hålla ihop allt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften i verkstaden. Det innebär exempelvis att du är service- och lösningsorienterad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt. Vi har inte någon chans att ta intervjuer utan att tid är överenskommen.

 

VD 

Eddie 0707-818152 vid upptaget skicka sms så återkommer jag, skriv "Ang. ledigt Jobb" i smset.

Söker jobb som bilmekaniker

Fast heltidstjänst
Extrajobb
Sommarjobb 2024
Halvtidstjänst
kvällsskift
Erfaren Mekaniker
Duktig diagnos/felsökande mekaniker
Ingen fil vald
Genom att skicka in ansökan tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

AskimBil, fokus på Nöjda Bilägare

Seriös bilfirma med bilverkstad & däckservice  i Lindome / Göteborg. Vi på AskimBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Välkommen att kontakta oss

Bilmekaniker Vi söker nu en duktig och engagerade bilmekaniker som vill jobba under stort eget ansvar, har erfarenhet av högt tempo och står för yrkesstolthet. Nyfiken?

Sök idag!

 

Tel. 031–281000