ledigt jobb som bilmekaniker i Göteborg

AKTUELLT 240407. Ledigt jobb - AskimBil söker erfaren bilmekaniker som är duktig på bildiagnos & felsökning.

Ledigt jobb som bilmekaniker med hög diagnos och felsöknings kunskap!
Du är problemlösare, flexibel och tycker om ordning och reda.
Vi tror du runt 30-35 år tjej/kille, men är du 25 eller 55 så det minst lika bra, du har arbetat som bilmekaniker 5-10 år, du söker nya utmaningar. Du talar flytande svenska eller engelska och har 2-3 referenser från tidigare arbetsgivare. Du kan bilar, diagnos och felsöka problem, det är du.

 

Vi har precis flyttat till nya lokaler i Lindome och har fullt upp, men vi saknar dig! Tillsammans bygger vi framtid! Är det du? eller tipsa en kompis som du tror skulle passa för jobbet!

 

Det här förväntar vi oss
Att du är bilintresserad i grund, tycker om att jobba med kunder och nogrant lösa problemär en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Vi är ett litet företag så vi hjälps åt i vardagen för att hålla ihop allt. Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften i verkstaden. Det innebär exempelvis att du är service- och lösningsorienterad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande efter den 15/4 eller löpande efter mottagen ansökan nedan via formulär eller telefon. Vi har inte någon chans att ta intervjuer utan att tid är överenskommen.

 

VD 

Eddie

031-281000

 

Mekaniker
Duktig diagnos/felsökande mekaniker
Ingen fil vald
Genom att skicka in ansökan tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

AskimBil, fokus på Nöjda Bilägare

Seriös bilfirma med bilverkstad & däckservice  i Lindome / Göteborg. Vi på AskimBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Välkommen att kontakta oss

Bilmekaniker Vi söker nu en duktig och engagerade bilmekaniker som vill jobba under stort eget ansvar, har erfarenhet av högt tempo och står för yrkesstolthet. Nyfiken?

Sök idag!

 

Tel. 031–281000