Eftermontera dragkrok i Lindome / Göteborg

Bilservice-Lindome Boka tid Online

Önskar du ett fast drag eller ett löstagbart?

Välkommen till AskimBil i Lindome. Vi finns centralt belägna i Lindome, 

Heljesvägen 13 och vi erbjuder komplett montering av dragkrok och elsats från välkända tillverkare så som Westfalia, Thule och Brink. AskimBil har haft verksamhet i Göteborgsområdet sedan sedan 1999.

 

Vi erbjuder komplett monteringsservice av både dragkrokar och elsatser. Bokning för montering av dragkrok i Göteborg och Lindome gör du enklast genom formuläret eller  att du kontaktar oss på tel. 031-281000

 

Vilka regler gäller för dragkrok?
Om du vill veta vilka regler som gäller för hur tungt din bil får dra med dragkrok så hänvisar vi till Transportstyrelsens hemsida eftersom reglerna varierar för olika bilar samt för vilket körkort du har. När det gäller montering och demontering av dragkrok så ändrades kraven år 2013 då man slopade registreringsbesiktningskravet för dragkrok på personbilar och lätta lastbilar.

Passa på att boka bilservice samtidigt som du eftermonterar din dragkrok. Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome / Kållered / Anneberg? På AskimBil servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i våra verkstäder arbetar branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi är duktiga på att hitta elfel snabbt och lösa dem. När du kommer till AskimBil för service eller reparation av din bil får du alltid minst 1 års garanti på både reservdelar och utfört arbete.

Lyser din servicelampa?

Vi utför bilservice på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår serviceverkstad.

 

Aktuell rabatt kan inte kombineras med andra  rabatter eller erbjudanden. Välkomna med din bokning. Boka tid; 031-281000

 

Vi behöver följande uppgifter:

Bilens regnr
Önskat datum
Lånebil ja/nej
Välkomna. till AskimBil AB, funderar du på att byta bil. Prata med bilförsäljningen!

Prisförfrågan mont. drag

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.