Reparera eller byta bil?

Reparera eller byta bil? Valet kanske inte är enkelt, vi hjälper dig! Vi kan reparera bilen, köpa den eller btra in den mot annan bil.

Reparera eller byta bil - hur skall man tänka?!

Beror det bara på kostnaden eller har det lite med att göra med att du vill byta och inte lägga pengar på en bil du ändå funderar på att byta/sälja. Vi på Askimbil kan gratis ge dig ett kostnadsförslag på reparation/service eller att vi köper vi din bil som den står ( betalar dig direkt), byter in den mot någon av våra 50 bilar vi har i hallen med eller utan bilfinans. Vi kan ge dig råd och tips på hur du kan tänka. Välkomna in, vi kan hjälpa dig och din bil. För enkelt & billigt bilägande.

Kontakta oss

Vi köper din bil - låt oss ge ett bud

Kontakta oss så ser vi till att du får en ordentlig värdering av din bil. Vi gör affärer för livet och vill gärna vara en bilhandlare man återkommer till. Därför ser vi till att ni alltid kan känna er säkra på att ni får ett riktigt bra pris för din bil. Vi köper även defelta och och bilar som behöver service eller reperation. Välkomna

Kontakta oss

Boka tid, ring vår rådgivare

031-281000

Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Är det dags att lag, byta in eller sälja? Behöver du reparera din bil? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för bilservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din prisförfrågan eller bilförsäljning. Hos oss kostar det mindre och blir minst lika bra om inte bättre, så säger våra kunder.

Kontakta oss

Vill du laga, Byta eller sälja din bil?, Behöver du hjälp? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP dig om en stund.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Lagar, byter in eller köper din bil

Reparera/service
Byta in
Sälja till er
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

"Trevlig bemötande och bra service både vid bilköp och verkstadbesök."

krzysiekg1983

 

"Åkte dit på rekommendation av en vän för service, supernöjd plus lite bonus..
Trevligt bemötande."

Jimmie Olofsson

"Trevlig personal hög servicekänsla"

Hans Wennergren

 

"Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil."

stefftech