bilfinansiering via DNB-finans eller Wasa Kredit

 

20 % kontant och delbetala upp till 72 månader.  

Vi hjälper dig med allt på plats i vår bilhall. Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa din nästa bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och strax kan du köra iväg med din ny­in­köpta bil.

DNB Finans - bilfinansiering

Vi erbjuder en förmånlig finansiering i sam­arbete med DNB Finans.

Du kan låna upp till 80 procent av bilens kostnad, resten betalar du kontant eller med hjälp av en inbytes­bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och kan redan samma dag köra iväg med din ny­in­köpta bil. Hör av er till oss så berättar vi mer om vill­koren! DNB är en av de ledande nordiska aktörerna inom bank, finans och försäkring. På den svenska marknaden erbjuder vi de flesta tjänster och produkter som efterfrågas av medelstora och stora företag samt institutioner. För dig som privatkund erbjuder vi, via våra samarbetspartners, kreditkort, billån samt ett brett fondutbud. Läs mer HÄR.

Begagnade bilar i vår bilhall

Wasa Kredit - bilfinansiering

Vi erbjuder en förmånlig finansiering i sam­arbete med Wasa Kredit.

Du kan låna upp till 80 procent av bilens kostnad, resten betalar du kontant eller med hjälp av en inbytes­bil. Kredit­beskedet får du direkt på plats och kan redan samma dag köra iväg med din ny­in­köpta bil. Hör av er till oss så berättar vi mer om vill­koren! Wasa Kredit är ett lite mer personligt finansbolag. Vi tycker om att jobba nära våra kunder och samarbetspartners. Och vi är genuint intresserade av att skapa trygghet och hitta möjligheter för varje kund och i varje affär vi är delaktiga i. Därför är en av våra största drivkrafter att balansera snabba och enkla lösningar med djup branschkunskap och långsiktighet.. Läs mer HÄR.

Finansiering upp till 72 månader

Avbetalning är en finansiering som liknar ett vanligt banklån. Fördelen är att kreditutrymmet hos din bank inte belastas. Lägg upp som annuitetslån. Kredittiden är normalt 12-72 månader beroende på årsmodell, kreditbelopp och önskad månadskostnad. Kontantinsats är 20% av bilens pris.

 

Betala så mycket du vill. Du kan lösa hela lånet när du vill och du kan naturligtvis även betala av snabbare än den överenskomna tiden. Enda reservation är att du inte får sälja bilen utan att lösa lånet. Till våra begagnade bilar

 

Ring oss gärna för kalkyl och vi räknar ut månadskostnaden direkt. 031-281000

DNB Bilfinansiering

Wasa Kredit

" Bästa bilförsäljare på marknaden. "

Krzysztof Grzybowski

" Mycket professionellt bemötande och kunniga säljare "

Erkan A