Bilförmedling & Bilfinans TJÄNST

Ska du köpa eller sälja bil via privatmarknaden och är i behov av en finansiering. AskimBil kan hjälpa er med affären.

Bilfinans tjänst vid privatförsäljning 4995 kr 

Håller du på att sälja bilen privat, behöver du hjälp att sälja den på finans. Hör av dig till AskimBil, Har din köpare en fast inkomst kan vi hjälpa till. Läs mer om vår bilfinans.

Bilförmedling av nyare bilar 12995 kr

Har du en bil som är från 2016 eller nyare och gått under 12000 mil. Vi hjälper dig värdera & sälja din bil mot en förmedlingskostnad. Läs mer om vår bilfinans.

HJÄLP MED FÖRMEDLING ELLER FINANS? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
undefined

Våra lagerbilar

Vår bilfirma & billhall finns i Lindome strax söder om Göteborg. Vi erbjuder ett stort utbud av begagnade bilar i alla prisklasser och jobbar hårt för att du alltid skall bli nöjd med ditt bilköp!

Vår bilverkstad

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome? På AskimBil servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i vår verkstad arbetar branschens mest skickliga mekaniker och biltekniker.

Värdera din bil

Kontakta oss så ser vi till att du får en ordentlig värdering av din bil. Vi gör affärer för livet och vill gärna vara en bilhandlare man återkommer till.

" Eddie är mycket trevlig, ärlig, kunnig och hjälpsam - en ovanligt sympatisk person! Vi är mycket nöjda med vårt bilköp och all hjälp vi fick. Vi återkommer definitivt! "

 

Johan Pütter

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

Telefon  031-28 10 00

Vi finns för dig och din bil i Lindome / Göteborg - vi kan bilaffärer.