BILSERVICE I LINDOME / GÖTEBORG

Boka bilservice enligt din bils servicebok eller bilfabrikants rekommendationer, lyser din servicelampa eller behöver du annan hjälp? Vi återkommer vanligtvis inom 24H - fri lånebil. Letar du efter en bra bilverkstad i Göteborg/ Lindome / Kållered / Anneberg/Kungsbacka? Vår Bilverkstad på AskimBil servar och reparerar vi alla bilmärken, nya som gamla, och i våra verkstäder arbetar branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi är duktiga på att hitta elfel snabbt och lösa dem. När du kommer till Askims Bilverkstad för service eller reparation av din bil får du alltid minst 2 års garanti på både reservdelar och utfört arbete. Lyser lampan i panelen "dags för service" eller vet du att det ä'r dags? Boka Tid Online

 

Vi har flyttat och smygöppnat i nya lokaler på Heljesvägen 5 i Lindome, välkomna in i röran. Invigning blir det lite längre fram när port och väggar är på plats! Verkstad och bilförsäljning är igång som vanligt.

På Askimbil i Lindome / Göteborg är vi dedikerade till att erbjuda exceptionell service och reparationer för fordon i alla kategorier. Vi förstår vikten av pålitlighet och expertis när det gäller ditt fordon, och vårt team strävar efter att överträffa dina förväntningar vid varje besök. Prata med Tony eller Edy, de vägleder dig om du känner dig osäker. Välkomna med din bil för bilservice!

031-281000

Lyser lampan i panelen "dags för service" eller vet du att det är dags?

Man bör regelbundet byta olja för att förlänga livslängden på din motor. Oljan smörjer motorn och att förhindra att motorn slits för snabbt.  Regelbundna oljebyten en av de viktigaste åtgärderna för din bil. Fördel med regelbundna oljebyten är att nya oljor renar och smörjer motorn ger mindre bensinförbrukning och mindre utsläpp. Alla bör vi tänka på miljön. Ett oljebyte bör du göra minst en gång om året eller per 1000 mil.   Alla bilar har en serviceintervall och den beskrivs i din bils servicebook eller så säger bilen själv till genom att en lampa tänds.

undefined

Basservice - Originalservice -  enligt din bils sevicebok

Innebär tex:

Olja

Oljefilter

Luftfilter & Kupefilter

Överssyn

 

Vi utför byte av oljefilter och motorolja och eventuellt luftfilter och kupefilter, samt kontrollerar 17 trafiksäkerhet punkter. Vi följer bilfabrikantens/bilmodellens rekommendationer enligt ett specificerat serviceprotokoll. AskimBil lämnar alltid Prisgaranti. 

undefined

Fullservice - Originalservice - enligt din bils sevicebok

Innebär tex:

Basservice samt

Tändstift

bränslefilter

byte olja växellåda & bromsvätska

 

Vi på AskimBil följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km.  Vi dedikerade till att erbjuda exceptionell service och reparationer för fordon i alla kategorier.

undefined

Intervall service - lampan lyser. ( Kan vara en bas eller fullservice, men kan oxå vara en varning.

Tex betyder:

Basservice

Fullservie

Varnar för fel

Rek. att kontakta bilverkstad

 

Med serviceintervall menas hur ofta du bör utföra service på ett fordon. Fordonsunderhåll är avgörande för fordonets livslängd och allmänna skick. Det minskar stilleståndstid och kostnader genom att identifiera befintliga eller potentiella problem eller risker.

Mellanservice - byte av olja och oljefilter

Innebär:

Byte mototolja

Oljefilter

Oljepackning (plugg)

Ev byte plugg

 

Byter enbart olja + oljefilter (ev plugg)  för dig som tar extra hand om din bil. Vår erfarna mekanikern tömmer bilens gamla olja, byter till ett nytt oljefilter och upp till X liter kvalitetsolja. Serviceindikatorn nollställs efter behov.

BILSERVICE I LINDOME / GÖTEBORG

Relaterade saker som tillhör bilservice och bör/skall servas med vissa intervaller

Bromsservice

Bromssystemet är bland de viktigare säkerhetsfunktionerna för din bil och det är något du som bilägare bör hålla kolla på och kontrollera minst en gång om året. Ett fungerande bromssystem är en självklarhet för att bibehålla god trafiksäkerhet och körbarhet för din bil. 

Kamremsbyte

Proffsigt kamremsbyte i Lindome strax söder om Göteborg! Från 2000kr för arbetskostnaden + kamremssats för din bil. Vi ger dig alltid ett fast pris inkl. unik kamremssats för just din bil och arbete. AskimBil utför kamremsbyte med 2 års garanti på de flesta fabrikat såsom Audi, Volvo, Volkswagen, Skoda, SAAB, Renault, Peugeot mfl.

Felsökning lampa lyser

Låter biler ovanligt, går din bil ryckigt, har du ett fönster eller dörrlås som inte fungerar eller har du lampor som varnar, våra erfarna bilmekaniker kan hjälpa dig felsöka och åtgärda problemet efter överenskommelse.

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 199 kr/dygn inkl vägtullar & 5 mil. Vi har öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad