Bilverkstad i Lindome / Göteborg

Vi har flyttat och smygöppnat i nya lokaler på Heljesvägen 5 i Lindome, välkomna in i röran. Invigning blir det lite längre fram när port och väggar är på plats! Verkstad och bilförsäljning är igång som vanligt

Välkommen att boka tid i vår bilverkstad med lånebil i Lindome nära Göteborg. I vår bilverkstad på AskimBil servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, här hittar du branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi har 30 års erfarenhet av felsökning, bilservice och bilreparationer på bilar. Välj ledig tid som passar dig bäst HÄR och boka online. OBS! Var tydlig om du behöver en lånebil eller ej. 

031 - 28 10 00
undefined

Välkommen till vår bilverkstad i Lindome / Göteborg när du ska serva eller reparera din Volvo, Nissan, Renault, Fiat, Opel, Dacia, Audi, Bmw, Ford, Toyota, VW, Peugeot, Mercedes mfl. Bibehåll värdet på din bil genom serva bilen löpande enligt servicebok. Erfarna & utbildade tekniker arbetar med din bil för att den ska fungera bättre och längre.

AskimBil i GöteBORG / Lindome: Din Pålitliga BILVERKSTAD för Bilservice, FELSÖKNING och BILReparationer

Vi på AskimBil är stolta över att vara din pålitliga bilverkstad när det kommer till bilservice och bilreparationer i Göteborg / Lindome och närliggande områden. Med över 30 antal års erfarenhet i branschen har vi skapat en stark närvaro som en lokal verkstad som du kan lita på.

Vår hängivenhet till kvalitet och professionell bilverkstad har gjort oss till en favorit bland Lindome & Göteborgs bilägare när det gäller bilunderhåll i vardagen. Oavsett om ditt fordon behöver en rutinmässig service, reparationer eller mer specialiserade ingrepp, har vårt skickliga team av mekaniker expertisen för att hantera en mängd olika bilbehov.

Välj AskimBil i Lindome för att ta hand om ditt fordon och upplev skillnaden av att arbeta med en lokal verkstad som bryr sig om din säkerhet och ditt fordon. Vi ser fram emot att vara din föredragna destination för fordonservice och reparationer i Lindome och det omgivande området.

Vi erbjuder ett brett spektrum av verkstadstjänster, inklusive allmänna underhållsåtgärder, felsökning av bilproblem, bilservice, bilreperationer och mycket mer. Med vår moderna verkstadsutrustning och vår dedikation till att hålla oss uppdaterade med de senaste bilindustrins trender kan du vara säker på att din bil är i trygga händer hos oss på AskimBil. Är din bil mer än 3 år är vi din perfekla bilverkstad i Göteborg / Lindome, billigt & bra.

 

Våra nöjda kunder har inte bara uppskattat vårt kunnande och vår professionalism, utan också vår närhet till Göteborg / Lindome inkl. fri lånebil inkl. vägtullar. Du bara tankar det du använder. Vi förstår vikten av att ha en lokal bilmekaniker som du kan förlita dig på och som tar hand om din bil som om det vore sin egen. Det är därför vi strävar efter att erbjuda en personlig och vänlig bilverkstad som skapar förtroende och långsiktiga relationer. Välkommen till Göteborg / Lindome. Öppet måndag till lördag året om.

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 199 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad
Bilservice

Bilservice med garanti

På AskimBil jobbar vi med originaldelar eller motsvarande, den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Självklart följer vi alltid tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation. Vi lämnar 24 månaders garanti på utfört arbete och 24 månaders garanti på reservdelarna. Med oss som serviceverkstad är det enkelt att äga bil. Prisförfrågan eller boka tid online. Välkommen till en billig bilverkstad i Göteborg.

Bilservice
Bilverkstad

Bilreparationer & felsökning

AskimBil hittar du i Lindome / Göteborg, vi utför felsökning & bilreparationer på nästa alla bilfabrikat. Äger du en Volkswagen | Audi | Skoda | SAAB  | Opel | Mercedes-Benz | Volvo | Ford | Bmw | Nissan eller något annat fabrikat. Vi felsöker & reparerar "Din Bil". allt för enkelt bilägande. Du kan betala med kort eller swish,  eller så hjälper vi dig dela upp verkstadsbesöket genom finansbolag. 

Läs eller skriv en recension via länken ... HÄR.

" Bra och trevliga o snabb utförda jobb. "

Malin

 

" Bra, ärliga, kompetena människor med prisvärda bilar. "

 

Pierre

HUR KAN VI HJÄLPA DIG MED DIN BIL?

Billig & bra bilverkstad i Göteborg med omnejd

När du vänder dig till AskimBil som din bilverkstad i Lindome/Göteborg, kan du vara trygg med att vi erbjuder en rad förmånliga tjänster och har din bästa bilupplevelse i åtanke. Här är några viktiga saker att tänka på när du väljer oss:

 

1. Erfarenhet och kompetens: Vi har över 30 års erfarenhet av felsökning, bilservice och bilreparationer. Våra tekniker är välutbildade och har expertkunskap inom sitt område. Du kan lita på att din bil hanteras av erfarna proffs.

 

2. Originaldelar och kvalitet: Vi använder endast originaldelar eller motsvarande kvalitetsdelar för att säkerställa att din bil underhålls och repareras på bästa möjliga sätt. Detta garanterar att din bil fortsätter att prestera på toppnivå och att garantin förblir intakt.

 

3. Garanti: Vi lämnar en 2-årig garanti på både utfört arbete och reservdelar. Detta visar vår tilltro till det arbete vi utför och ger dig trygghet i att vi tar ansvar för vårt arbete.

 

4. Fri lånebil: Vi erbjuder en fri lånebil som inkluderar vägtullar när du lämnar in din bil för service eller reparation, du tankar bara upp det du använder. På så sätt kan du fortsätta din vardag utan att bli hindrad av bilens frånvaro. Lämna kvittot från tankningen frmför ratten när du lämnar.

 

5. Prisvärdhet: Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på våra tjänster. Som en billig bilverkstad i Lindome/Göteborg erbjuder vi kostnadseffektiva lösningar som passar din plånbok.

 

Vi på AskimBil är dedikerade till att göra din upplevelse som bilägare så enkel och smidig som möjligt. Vårt mål är att du som kund ska känna förtroende för oss och lita på att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Kontakta oss idag för att boka en tid eller få mer information om våra tjänster. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
 
 

Boka tid online
Bilservice

Bilservice - efter bilens intervall

Vi utför allt från "Årsservice" (om bilen inte körs så mycket) till anpassad bilservice efter bilens miltal och servicebok. Servicarna kan kallas allt från tex "Basservice" till "Fullservice", men det är bilens fabrikat, miltal och servicebok som bestämmer vad som skall göras. Vi hjälper dig ta hand om din bil på bästa sätt. Prova oss, det lönar sig.

Bilservice
Bilverkstad

Bilverkstad - reparationer

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome med omnejd? Hos AskimBil reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla och i våra verkstad löser vi AC-Service, Avgassystem, Bilreparationer, Bromsar, Kamremsbyte, söker Elfel mm. Få hjälp av proffsiga mekaniker med allt gällande din bil. Tidsbokning, drop-in och alltid garanti. Fråga efter lånebil vid behov.

Bilverkstad

Prisförfrågan bilverkstad

Hos oss får du reservdelsgaranti och stämpel i serviceboken. Här kan du enkelt boka service och reparation via nätet eller genom att ringa. AskimsBil hittar du i Lindome som ligger strax söder om Göteborg, vi utför bilreperationer & bilservice på nästa alla bilfabrikat. Vi kan äben hjälpa dig med din importbil eller veteranbil.

Felsökning

Oljud eller lampor som lyser, vi hjälper dig.

Oljebyte

Byte olja + filter på bilar, husbilar & lätta lastbilar

Kamremsbyte

Kamremsbyte tillhör de mer avancerade reparationerna

Bilservice

Milbaserad originalservice enligt anvisning hos AskimBil.

AC-service

Vi erbjuder felsökning, ac-service, ac-reparation

Bromsservice

Service & byte av bromsklossar & skivor  / trummor.

Stötdämpare

Prisförslag på byte stödämpare och fjädrar i Lindome

Koppling - byte / service

Prisförslag på byte koppling i Lindome / Göteborg

Däckservice

Försäljning av nya däck, lagar och balanserar däck

Partikelfilter

Prisförslag på byte partikelfilter i Lindome

Eftermontera Dragkrok

Önskar du ett fast drag eller ett löstagbart?

Montering motorvärmare

Motorvärmare, elsats, blockvärmare ock kupevärmare

Strålkastarrenovering

Noggrannt rengörs strålkastarren, polerar bort repor och beläggningar och sedan förseglas ytan.

Elfel

Alla slags bilelektriska reparationer. Erfaren tekniker.

Hjullager

Byter hjulager på samtliga bilmärken.

Släcka 2or

Nedslag på bilbesiktningen? Vi hjälper dig lösa ditt problem.

Problem styrning

Lyser airbaglampan, fel på klockfjädern

Drop In service

Sedan 1999 har vi på Drop in Bilverkstad

Hämta / lämna service

Vi hämtar och lämnar bilen vid bostaden eller arbetet.

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad