Felsökning av EGR ventil - service & reparation.

Vi på Askim Bil är en pålitlig bilverkstad som specialiserar sig på att byta ut EGR-ventiler på olika bilfabrikat, inklusive Volkswagen, Audi, Skoda, SAAB, Opel, Mercedes-Benz, Volvo, Ford, BMW, Nissan och flera andra märken. Våra biltekniker av kvalificerade mekaniker har erfarenhet och kunskap för att hantera EGR-ventilproblem och utföra professionella reparationer.

 

När du kommer till Askim Bil med en defekt bil med problem med motorlampa och en EGR-ventil , kommer våra experter att diagnostisera felet noggrant och rekommendera en lämplig lösning. Vi förstår vikten av att ha en fungerande EGR-ventil för optimal motorprestanda och utsläppsreglering. Därför använder vi endast högkvalitativa reservdelar och utför reparationer enligt tillverkarens rekommendationer.

 

Vår målsättning är att ge dig en pålitlig och effektiv service. Vi strävar efter att säkerställa att ditt fordon fungerar smidigt och att eventuella problem med EGR-ventilen åtgärdas korrekt. Om du har några frågor eller vill boka tid för att byta ut EGR-ventilen på din bil, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig med dina bilreparationsbehov.

Boka tid online

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome / Kållered / Anneberg? På AskimBil's bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla, och i våra verkstäder arbetar branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi är duktiga på att hitta elfel snabbt och lösa dem. När du kommer till Askim Bilverkstad för service eller reparation av din bil får du alltid minst 1 års garanti på både reservdelar och utfört arbete.

Lyser din servicelampa?

 

Vi utför bil service på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår serviceverkstad.

 

Aktuel rabatt kan inte kombineras med andra erbjudanden. Välkomna med din bokning.

Boka tid; 031-281000

 

Vi behöver följande uppgifter vid service:

  • Bilens regnr
  • Bilens miltal/km
  • Önskat datum
  • Lånebil ja/nej

Välkomna. till AskimsBil AB, funderar du på att byta bil. Prata med bilförsäljningen!

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad