Mercedes CL 500 Årsmodell 2001 Säljes - AskimBil

SÅLD

Här har du chans att köpa en unik och exklusiv körupplevelse med Mercedes-Benz CL 500, Aut, Taklucka, Skinn, Lågmil och 306hk! Denna sällsynt lågmilade bil har endast rullat cirka 17000 mil, vilket gör den till ett sällsynt fynd för bilentusiaster.

Enastående stil möter komfort med den eleganta skinnklädseln som förhöjer interiörens lyxiga atmosfär. Dessutom kommer denna bil med en taklucka, vilket ger dig möjligheten att njuta av en öppen himmel och ett luftigt intryck.

 

Vidare är det värt att notera att bilen har en historik med mätarbyte på grund av en tidigare trasig hastighetsmätare. Den nya hastighetsmätaren har en lägre mätarställning, men den gamla mätaren följer med för att bibehålla fullständig transparens och historik.

 

Det är viktigt att vara medveten om att luftdämparna fram tappar luft om bilen inte körs på 2 dagar. Detta kan dock åtgärdas och erbjuder dig möjlighet att njuta av den överlägsna fjädringskomforten som Mercedes-Benz är känt för.

 

Observera även att låset till handskfacket är sönder. Detta är något som kan åtgärdas för att återställa full funktionalitet och säkerhet.

 

Sammanfattningsvis erbjuder Mercedes-Benz CL 500 Aut Taklucka Skinn Lågmil 306hk en unik chans att äga en kraftfull, elegant och sällsynt bil. Med några mindre förbättringar kan du ta denna bil till en helt ny nivå av komfort och prestanda. Missa inte denna exklusiva möjlighet att äga en Mercedes-Benz CL 500 med låg körsträcka och en historia som berättar sin egen unika resa. Fler bilder på bilen.

Upplev kraft och lyx med Mercedes CL 500 (2001). Läderklädsel, elektriskt justerbara säten och premium ljudsystem ger en exklusiv körupplevelse. Med parkeringssensorer och stabilitetskontroll får du smidig hantering och trygghet. En perfekt kombination av stil och säkerhet.

undefined

Tony på AskimBil tipsar om Mercedes CL 500, årsmodell 2001.

Kraft och elegans kombinerar perfekt i den imponerande Mercedes CL 500 från 2001. Denna ikoniska bil imponerar med sin kraftfulla 5,0-liters V8-motor som ger dig en hisnande acceleration och en dynamisk körupplevelse. Med 306 hästkrafter och 460 Nm i vridmoment tar denna bil dig från stillastående till höga hastigheter på nolltid.

Men det är inte bara prestandan som gör denna bil till en riktig pärla. Dess tidlösa design och sofistikerade utseende gör att den sticker ut i mängden. Den strömlinjeformade karossen och den karakteristiska frontgrillen sätter tonen för en bil som drar till sig uppmärksamhet överallt den går.

 

När du kliver in i Mercedes CL 500 möts du av en interiör som andas lyx och komfort. De fina läderklädseln och de noggrant utformade detaljerna ger en känsla av exklusivitet och förfining. Den ergonomiskt utformade kupén erbjuder generöst med utrymme för både förare och passagerare, vilket gör varje resa till en njutning.

 

Men denna bil handlar inte bara om stil och prestanda. Mercedes CL 500 från 2001 är också utrustad med avancerade teknologier och säkerhetsfunktioner som gör varje resa säker och bekväm. Från de senaste infotainmentsystemen till avancerade körsäkerhetsfunktioner, har denna bil allt för att ge dig en komplett och bekymmersfri körupplevelse.

 

Så om du letar efter en bil som kombinerar kraft, elegans och lyx, behöver du inte leta längre än Mercedes CL 500 från 2001. Med sin imponerande prestanda, stilfulla design och bekväma interiör är denna bil en tidlös skönhet som kommer att förtrolla dig varje gång du sätter dig bakom ratten.

Boka tid för visning & provkörning