Mercedes-Benz SL 350 Cab Säljes - AskimBil

PRIS 210 000 kr för vårt unika exemplar

Regnr: AMR 165

Årsmodell: 2004

Miltal 9 900 mil

Ring  vår säljare Tony på 0760 - 77 34 73

Detta är en unik Mercedes-Benz SL 350 Automat från en tidigare årsmodell, med en miltal av endast 9 900 mil. Den har en kraftfull V6-motor som genererar 245 hästkrafter, vilket ger den utmärkt prestanda. Bilen är i mycket gott skick och väl underhållen, vilket indikeras av uttrycket "fräsch och välbehållen."

En unik egenskap hos denna bil är dess inredning, som är klädd i helskinn. Det ger en lyxig känsla och ökar komforten för föraren och passagerarna. Denna bilmodell är också en roadster, vilket innebär att det är en cabriolet med ett avtagbart tak, vilket ger en fantastisk körupplevelse med vinden i håret.

 

Härlig sommarbil med stil och prestanda, vilket tyder på att den är speciellt rolig att köra under varma månader. Dessutom nämns det att bilen är en trevlig blivande klassiker, vilket kan innebära att det är en eftertraktad modell som kan öka i värde över tiden.

 

Om du är intresserad av att köpa denna unika bil, är den tillgänglig för försäljning hos AskimBil i Göteborg. För att få mer detaljerad information om bilens exakta årsmodell, specifikationer och pris, rekommenderas att du kontaktar AskimBil direkt. Fler bilder på bilen.

Utforska vägen med stil och elegans ovanpå världen med Mercedes-Benz SL 350. Denna silvriga skönhet levererar prestanda och lyx i perfekt harmoni. Med sin kraftfulla 245 hk V6-motor och endast 9900 mil på mätaren, lovar den en hisnande körupplevelse. Den helskinnklädda interiören omfamnar dig med överlägsen komfort medan du njuter av öppen himmel som en äkta roadster. En blivande klassiker som inte bara imponerar på vägen utan också är välskött och fräsch. Ta chansen att äga denna unika skapelse och skapa minnen för livet. Hos AskimBil i Göteborg finns denna underbara bil redo att bli din följeslagare på alla äventyr.

undefined

Tony på AskimBil tipsar om Mercedes SL 350 Cab, årsmodell 2004.

Årsmodellen 2004 av Mercedes-Benz SL 350 CAB är en del av R230-serien, som är den femte generationen av SL-klassen från Mercedes-Benz. SL 350 är en lyxbil i cabriolet-karossstil, vilket innebär att den är en tvådörrars cabriolet med avtagbart tak. Här är några generella tekniska specifikationer och funktioner som kan vara relevanta för modellen.

Motor: SL 350 CAB är utrustad med en bensinmotor. Årsmodell 2004 skulle förmodligen ha en V6-motor, med en cylindervolym på omkring 3,5 liter, vilket förklarar namnet "SL 350."

 

Effekt: Effekten för en V6-motor i denna tidsperiod kunde vara någonstans mellan 245 och 272 hästkrafter.

 

Interiör: Interiören är lyxigt utformad med högkvalitativa material och Mercedes-Benz typiska uppmärksamhet på detaljer och komfort.

 

Säkerhet: Bilen skulle ha varit utrustad med olika säkerhetsfunktioner, som krockkuddar, antilåssystem för bromsar (ABS), elektronisk stabilitetskontroll (ESP) och eventuellt andra aktiva och passiva skyddssystem.

 

Teknik och funktioner: Beroende på utrustningsnivå kunde den haft funktioner som infotainmentsystem, navigeringssystem, elektriskt justerbara säten, klimatkontroll, elektriskt infällbara backspeglar och mer.

Boka tid för visning & provkörning