Däck på Fälg Köpes

Har du sommardäck eller vinterdäck liggande, vill du sälja dem? Vi har många års erfarenhet av värdering och försäljning av däck. Skicka en värderingsförfrågan så ser vi till att du gör en bra, trygg och säker affär. Vi köper in dina däck utan att sälja något annat. Vi köper däck som är godkända och på plåt eller alu-fälg utan större repor.

 

Skicka en värderingsförfrågan idag!

Vi köper dina däck/hjul - som är i bra skick

Få ett seriöst prisförslag för dina sommar- eller vinterhjul

Kontakta oss så ser vi till att du får en ordentlig värdering av dina däck. Vi gör affärer för livet och vill gärna vara en bilhandlare man återkommer till. Därför vill vi gärna köpa dina däck som ligger i vägen för dig.

Värdera din företagsbil

Vi Säljer, Byter och Köper bilar i Göteborg. Skicka en fri värdering redan idag så återkommer vi så snabbt vi kan. Alla värderingar utförs av erfaren och kompetent personal med många års erfarenhet. 

Begagnade företagsbilar

Vi har alltid ca 50 begagnade bilar i lager. Du är välkommen att besöka oss på Heljesvägen 13 i Lindome eller se våra bilar online. Din bil finns hos oss!

Begagnade bilar

Däck/Hjul FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Våra kunder säger...

Skriv en recension

" Bra och trevliga o snabb utförda jobb. "

Malin

" Bra, ärliga, kompetena människor med prisvärda bilar. "

Pierre

" Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil "

Stefftech

" Här får man mest bil för pengarna, kanontrevlig personal. "

Riho