FORD Verkstad i Lindome

Är din bil 3år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Utför service & bilreparationer med reservdelar i originalkvalitet

FORD verkstad i Lindome & Göteborg

Är din bil 3år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Välkommen att boka tid i vår FORD bilverkstad i Lindome. I vår bilverkstad på AskimBil servar och reparerar vi din FORD, nya som gamla, här hittar du branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi har 30 års erfarenhet av felsökning och bilreparationer på bilar. På AskimBil jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. 

Läs mer

FORD service i Lindome & Göteborg

Är din bil 3år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Bilservice enligt din FORD's servicebok eller fabrikants rekomendationer, lyser din servicelampa? Dags för bilservice? - Vi vet vad du och din FORD behöver! Det kan vara allt från Byte olja + filter, Grundservice - Basservice till Originalservice - Fullservice. Vi på AskimBil följer bilfabrikantens rekommendationer enligt ett FORD serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km

Läs mer

Prisförfrågan online eller ring för fast pris

031-281000

Är din bil 3år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Är det dags att serva din FORD? behöver du reparera din FORD? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för bilservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din prisförfrågan. Hos oss kostar det mindre och blir minst lika bra om inte bättre, så säger våra kunder.

Boka tid online

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, fri lånebil och öppet måndag till lördag.

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad

"Trevlig bemötande och bra service både vid bilköp och verkstadbesök."

krzysiekg1983

 

"Åkte dit på rekommendation av en vän för service, supernöjd plus lite bonus..
Trevligt bemötande."

Jimmie Olofsson

"Trevlig personal hög servicekänsla"

Hans Wennergren

 

"Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil."

stefftech