Taxi Verkstad i Lindome

Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Utför service & bilreparationer med reservdelar i originalkvalitet

Taxi verkstad i Lindome & Göteborg E6

Är din taxibil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Välkommen att boka tid i vår bilverkstad i Lindome. I vår bilverkstad på AskimBil servar och reparerar vi din taxi, nya som gamla, här hittar du branschens skickligaste mekaniker och biltekniker. Vi har 30 års erfarenhet av felsökning och bilreparationer på bilar. På AskimBil jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. 

Läs mer

Taxi service i Lindome & Göteborg E6

Är din taxibil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta bilverkstad. Bilservice enligt din bils servicebok eller fabrikants rekomendationer, lyser din servicelampa? Dags för bilservice? - Vi vet vad du och din taxi behöver! Det kan vara allt från Byte olja + filter, Grundservice - Basservice till Originalservice - Fullservice. Vi på AskimBil följer bilfabrikantens rekommendationer enligt din bil's serviceprotokoll avseende tid, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km

Läs mer

Prisförfrågan online eller ring för fast pris

031-281000

Är din bil 3 år eller äldre, då är vi din perfekta taxi bilverkstad. Är det dags att serva din taxi? behöver du reparera din taxi? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för bilservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din prisförfrågan. Hos oss kostar det mindre och blir minst lika bra om inte bättre, så säger våra kunder.

Prisförfrågan online

Taxi Verkstad, Behöver du hjälp? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP dig om en stund.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Prisförförfrågan Taxiverkstad

"Trevlig bemötande och bra service både vid bilköp och verkstadbesök."

krzysiekg1983

 

"Åkte dit på rekommendation av en vän för service, supernöjd plus lite bonus..
Trevligt bemötande."

Jimmie Olofsson

"Trevlig personal hög servicekänsla"

Hans Wennergren

 

"Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil."

stefftech