Erfaren bilmekaniker sökes, ung som äldre!

Vill du vara med i vår resa mot att etablera en bilverkstad för alla  i Lindome dess närområde. Historiskt har vår verkstad reparerat och servat vår egna bilar inför försäljning. Nu tar vi nästa steg. Älskar du bilar, brinner för struktur och att utföra korrekta uppdrag, säkra nöjda kunder? Vi på AskimsBil arbetar för att  kundens upplevelse efter utförd service eller reperation och behöver en strukturerad erfaren bilmekaniker för att nå dit. Känner du någon som skulle passa in hos oss, är det du? Vem vill vara med och påverka och skapa struktur i vår bilverkstad? 

 

AskimsBil AB är ett tryggt och stabilt företag och det finns mycket hjärta i Eddie och hans fokus på kundupplevelsen i stort. Nu jobbar de aktuellt med att strukturera upp företagets olika ben, som företag vill man alltid hålla vad lovar säger Eddie och ibland blir det för mycket att göra när man vill hjälpa alla på bästa sätt.

 

Välkommen till oss på AskimBil ! Bilfirman man väljer när man köper och säljer bil i Göteborgsområdet, välkomna till oss i Lindome.

 

Ring eller besök oss, det lönar sig alltid!

 

VD 


Eddie

 

 

AskimsBil, fokus på Nöjda Bilägare

Seriös bilhandlare i stor Göteborg. AskimsBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Välkommen att kontakta oss

Tel. 031–281000

 

Ansökan Bilmekaniker

Adress

Heljesvägen 13

437 36  Lindome

Telefon

031-28 10 00

Email

Boka gärna via kontaktsidan

Öppettider

Mån-tor; 10:00 - 18:00, Fre: 10:00 - 17:00,

Lör: 11:00 - 14:00, Sön: Stängt