Service av bromsar i Lindome - Göteborg

Vår  bilverkstad utför bromsservice de flesta fabrikat såsom
Audi – Volvo- Volkswagen – Skoda – SAAB – Renault – Peugeot – MC-service

Tidsbokning eller prisförfrågan.

 

Viktigt med fungerande bromsar
Bromssystemet är bland de viktigare säkerhetsfunktionerna för din bil och det är något du som bilägare bör hålla kolla på och kontrollera minst en gång om året. Ett fungerande bromssystem är en självklarhet för att bibehålla god trafiksäkerhet och körbarhet för din bil. Skulle du höra ett missljud eller skrapljud när du bromsar, bör du snarast åka till en verkstad för att få bilens bromssystem kontrollerat. Missljudet behöver inte nödvändigtvis innebära att bromsklossar och skivor måste bytas ut. Det kan istället röra sig om rost eller saltbeläggningar som måste tas bort från bromsarna eller att bromssystemet behöver smörjas.

Vad ingår i ett bromssystem?
Bromsar består vanligtvis av bromsskivor och bromsklossar/bromsbelägg. Bromsklossarna sitter i ett bromsok och med hjälp av hydrauliken i kolvarna trycks klossarna mot skivan och skapar friktion som är den bromsande funktionen. Vanligtvis byter man bara bromsklossarna och gör rent oken så allt löper fritt.

Vad kostar en bromsservice?
Priset på en service av bromsarna varierar beroende på hur snabbt man kan identifiera problemet samt vilken typ av bil det är. Vi erbjuder kostnadsfritt prisförslag från vår bilverkstad,

På AskimBil i Lindome vill vi göra det enkelt för dig att vara bilägare. Som kund ska du kunna känna förtroende och lita på oss.

Byta bromsrör Lindome?

Fick du en 2a på bromsrören på besiktningen? AskimBil utför bromsreparationer och bromsservice på mekaniska och hydrauliska bromssystem, kan byter ut slitdelar som bromsrör, bromsbelägg, bromsskivor och bromsok. Vi felsöker och utför reparationer av säkerhetssystem som ABS, ASR och ASP. Här får du bromsservice och bromsreparationer utförda på ett fackmannamässigt sätt.

Gratis prisförslag

Lyser din servicelampa?

Vi utför bilservice på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår bilverkstad.

Boka tid för service & reparation

Tidsbokning 

Vardagar 08,00 - 18,00

Tel. 031-281000

Adress

Heljesvägen 13

437 36  Lindome

Telefon

Försäljning; 0760-773473

Orgnr: 556626-8693

Email

Boka gärna via kontaktsidan

Tidsbokning Bilverkstad Online

VAT NUMBER: SE556226869301

Öppettider

Mån-tor; 10:00 - 18:00, Fre: 10:00 - 17:00,

Lör: 11:00 - 14:00, Sön: Stängt