Prisförfrågan Kamremsbyte

Din kamrems specialist i Lindome & Göteborg. Vi utför kamremsbyte på bilar och transportbilar, gör en prisförfågan online i vår kalender eller boka tid hos oss på 031-281000

Boka tid online

Vi Jobbar med alla BILMÄRKEN

Kamremsspecialist i Lindome

Vi har erfarenheten, specialverktygen och tillgång till tekniskt datastöd för att utföra kamremsbyten på de flesta bilmodeller. Vid kamremsbyte använder vi oss av originalkvalitet eller delar av motsvarande kvalitet. Vi byter ofta på kända fabrikat som Volvo, VW, Audi, Ford, Mini, Peugeot, Renault, Skoda, Citroen, Honda, Mazda, Seat med flera.

Du får ett fast pris innan!

Billigt kamremsbyte i Göteborg

Viktigt att byta kamremmen i tid, det handlar om miltal eller ålder, Det brukar oftast vara i ett spann mellan 12-18.000 mil eller efter ca 8 år. Det som infaller först. Vi hjälper dig med svaret för just din bil -  annars hotar motorhaveri som är betydligt dyrare. Vi ger dig ett fast pris för ditt kamremsbyte. Gör en prisförfrågan nedan.

Läs mer om kamremsbytet

Vi lämnar Garanti på utfört jobb

Stämpel i boken och tydligt kvitto!

Var noga med att byta i tid och att det finns ett kvitto när du köper en bil där säljaren säger att kamremmen är utbytt. AskimBil byter alltid kamremmen ihop men det biltillverkarens rekommenderar, tex. vattenpump, spännare, dämpare, löprulle mm. 2 års garanti på utfört arbete och material.

KAMREMSBYTE? - Boka tid ELLER GÖR EN PRISFÖRFRÅGAN.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Kamremsbyte bil / transportbil

Prisförfrågan
Boka tid
Ja tack
Nej tack