DIN Husbilsverkstad Lindome & Göteborg. Fri lånebil 

Husbilsservice Lindome / Göteborg. Vi utför servicearbeten på din husbil enligt fabrikens rekommendationer. Här hjälper vi dig med alla fabrikat, tex Iveco, Fiat, Hymer, Renault, Citroen mfl. Öppet Juni, Juli och Augusti som vanligt! Välkomna med er förfrågan.

Boka tid online

Billig husbilsverkstad i Lindome & Göteborg

Är din husbil 3år eller äldre, då är vi din perfekta husbilsverkstad. Välkommen att boka tid i vår verkstad i Lindome. I vår husbilsverkstad på AskimBil servar och reparerar vi din husbil eller plåtis, nya som gamla, här hittar du branschens skickligaste mekaniker och tekniker. Vi har 30 års erfarenhet av felsökning och bilreparationer på husbilar då vi jobbat med transportbilar sedan läng. På AskimBil jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Vi utför reperationer & service på alla kända fabrikat som tex Iveco, Fiat, Hymer, Renault, Citroen mfl.

Boka tid online

Husbils service i Lindome & Göteborg

Är din husbil 3år eller äldre, då är vi din perfekta serviceverkstad. Husbils service enligt din husbils servicebok eller fabrikants rekomendationer, lyser din servicelampa? Dags för husbilsservice? - Vi vet vad du och din husbil eller plåtis behöver! Det kan vara allt från Byte olja + filter, Grundservice - Basservice till Originalservice - Fullservice. Vi på AskimBil följer husbilsfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km

Prisförfrågan

Kamremsbyte eller bromsservice husbil i Lindome & Göteborg

Är din husbil 3år eller äldre, då är vi din perfekta serviceverkstad. Boka tid för kamremsbyte här. Våra skickliga mekaniker hjälper dig alltid med din husbil eller plåtis. Efter utfört arbete stämplar vi i din servicebok. Vi på AskimBil följer husbilsfabrikantens rekommendationer enligt ett unikt serviceprotokoll avseende din bil, utrustning och efter bilens aktuella serviceintervall enligt km. På AskimBil jobbar vi med originaldelar och den senaste utrustningen marknaden kan erbjuda. Vi utför reperationer & service på alla kända fabrikat som tex Iveco, Fiat, Hymer, Renault, Citroen mfl.

Prisförfrågan

Husbilsservice & verkstad i Lindome & Göteborg nära E6

Öppet under juni, Juli och augusti som vanligt. Är du på semester eller utmed vägarna i Göteborg, kanske planerar du att åka iväg. AskimBil har öppet måndag till lördagar om oturen är framme och du behöver hjälp. Vi har bara öppet för bokningar på lördagar, men du kan alltid ringa mellan 10.00 till 14,00 lördagar och  10.00 -17.00 vardagar. Ring 031-281000

Prisförfrågan

Boka tid i vår husbilsverkstad online eller ring

031-281000

Är din hubil 3år eller äldre, då är vi din perfekta husbilverkstad. Är det dags att serva din husbil? behöver du reparera din husbil? Fick du nedslag på besiktningen och behöver släcka 2or? Boka tid direkt till fasta priser för husbilsservice eller reparation från AskimBil nära dig. Välkommen med din prisförfrågan. Hos oss kostar det mindre och blir minst lika bra om inte bättre, så säger våra kunder.

Prisförfrågan

HUSBILs FRÅGA? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP dig om en stund.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

"Trevlig bemötande och bra service både vid bilköp och verkstadbesök."

krzysiekg1983

 

"Åkte dit på rekommendation av en vän för service, supernöjd plus lite bonus..
Trevligt bemötande."

Jimmie Olofsson

"Trevlig personal hög servicekänsla"

Hans Wennergren

 

"Så otroligt trevliga och hjälpsamma. Bra utbud av bilar. Återkommer när det är dags för tanten att byta bil."

stefftech