Fyndhörna hos AskimBil i Lindome / Göteborg

Däck och fälgar som ligger i fyndhörnan då det blivit över vid en bilförsäljning. Bildelar som blivit felbeställda till vår verkstad och ligger på hyllan, Bilmattor som sparats och nu tar plats, verktyg som blivit ersatta av nyare modell och mycket annat. Följ vår fyndhörna direkt på instagram. Länken hittar du HÄR

BEGAGNADE BILAR, BILVERKSTAD, DÄCKSERVICE & BILVÅRDSANLÄGGNING. Din bilfirma som säljer, byter, köper, servar & reparerar bilar i Lindome. Vi har ca 50 begagnade bilar i lager. Till startsidan

Efterlysning, tex begagnade kompletta däck/hjul

Fyndhörna bildelar

Reservdelar i hög kvalitet till ett billigt pris!  Hitta rätt reservdel till din bil en lördag Beställ redan idag. Lågt pris. Hämta i Lindome Måndag till Lördag.

Fyndhörna Däck

Här finns mycket liggande, maila oss en fråga eller slå oss n signal. Vi har däck i olika storlekar till de flesta bilfabrikat.

Fyndhörna Fälgar

Här finns mycket liggande, maila oss en fråga eller slå oss n signal. Vi har fälgar i olika storlekar till de flesta bilfabrikat.

Fyndhörna bilmattor

Reservdelar i hög kvalitet till ett billigt pris!  Hitta rätt reservdel till din bil en lördag Beställ redan idag. Lågt pris. Hämta i Lindome Måndag till Lördag.

Fyndhörna takräcken

Här finns mycket liggande, maila oss en fråga eller slå oss n signal. Vi har takräcken i olika storlekar till de flesta bilfabrikat.

Fyndhörna Verktyg

Störst på verktyg och maskiner. Allt för proffs och hemanvändare. Välkommen! Vi byter löpande ut våra verktyg.

Fyndhörna EPAL

Vi får löpande levarenser levererande på EPAL, de kallas även för lastpallar, Europapall eller EU-pall. Vi säljer dem för 30 kr styck och hämtas i Lindome hos oss på AskimBil.

Adress

Heljesvägen 13

437 36  Lindome

Telefon

Försäljning; 0760-773473

Orgnr: 556626-8693

Email

Boka gärna via kontaktsidan

Tidsbokning Bilverkstad Online

VAT NUMBER: SE556226869301

Öppettider

Mån-tor; 10:00 - 18:00, Fre: 10:00 - 17:00,

Lör: 11:00 - 14:00, Sön: Stängt