Köpa bil i Göteborg med omnejd

Att köpa bil är en stor affär i livet. Därför ska du som kund få hjälp och rådgivning av kunniga och professionella säljare. Det får du av oss på AskimBil i Lindome / Göteborg - från första titten på din nya bil till finansieringslösningen.

Beg bil

Begagnade bilar i vår bilhall

AskimBil har ett brett utbud beg. bilar. Vi står för ett tryggt och förtroendeingivande koncept när det gäller begagnade bilar i Lindome / Göteborg, och skiljer ut oss. Hos oss hittar du den bil som kan ge dig körglädje, valfrihet och en budget som passar just dig.

nya beg bilar

Precis inkomna bilar i vår bilhall

Nya inbyten eller nyinköpta begagnade bilar i Göteborg, ej klara för visning eller annonsering. PÅ VÄG IN I BILHALLEN. Alla våra bilar recondas och servas innan vi kör in dem i bilhallen, chans att se vad som är påväg in före andra. Följ oss gärna på instagram.  Boka provkörning på bilen här, välkomna.

Billiga bilar för den händige

Billiga inbytesbilar till outletpris

Hjälp oss tömma våra billiga inbyten. Vi har hjälpt kunder genom att ta inbyten. Här hittar du billiga Gör-Det-Själv-Bilar mellan 2900-150000 kr/st inkl moms, fynda bland ett flertal bilar som vi säljer i befintligt skick. "Tillfälle för den händige"  Gör ett bilklipp. 

Våra kunder säger, det kan du läsa här.

" Eddie är mycket trevlig, ärlig, kunnig och hjälpsam - en ovanligt sympatisk person! Vi är mycket nöjda med vårt bilköp och all hjälp vi fick. Vi återkommer definitivt!  "

 

Johan Pütter

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

KÖPA EN BIL I LINDOME / GÖTEBORG ? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Adress

Heljesvägen 13

437 36  Lindome

Telefon

Försäljning; 0760-773473

Orgnr: 556626-8693

Email

Boka gärna via kontaktsidan

Tidsbokning Bilverkstad Online

VAT NUMBER: SE556226869301

Öppettider

Mån-tor; 10:00 - 18:00, Fre: 10:00 - 17:00,

Lör: 11:00 - 14:00, Sön: Stängt