AKTUELLT 230823. Lediga jobb | AskimBil söker erfaren bilmekaniker/fordonstekniker.

Det här förväntar vi oss
Att du är bilintresserad, tycker om att jobba med kunder och nogrant lösa problemär en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för att jobba i team, vara noggrann och kvalitetsmedveten. Dessutom ska du gilla när tempot är högt. Viär ett litet företag så vi hjälps åt i vardagen för att hålla ihop allt.Tillsammans med dina kollegor ska du sköta den dagliga driften i verkstaden. Det innebär exempelvis att du är service- och lösningsorienterad, men även att du har sinne för såväl detaljer som helhet.

 

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-09-29, om rätt person med rätt kvalifikationer skickat sin ansökan. Vi kommer att kalla till intervjuer efter den 1/10eller löpande efter mottagen ansökan online eller telefon. Vi har inte någon chans att ta intervjuer utan att tid är överenskommen .

 

VD 

Eddie

031-281000

 

Lediga jobb | Uppdaterad 230823 - ansök idag

Bilmekaniker sökes. Vill du vara med i vår resa mot att etablera en bilverkstad för alla i Lindome dess närområde. Historiskt har vår verkstad reparerat och servat våra egna bilar inför försäljning. Nu tar vi nästa steg. älskar du bilar, brinner för struktur och att utföra korrekta uppdrag, säkra nöjda kunder? Vi på AskimBil arbetar för att  kundens upplevelse efter utförd service eller reparation, vi söker en strukturerad erfaren bilmekaniker för att nå dit. Känner du någon som skulle passa in hos oss, är det du? Vill du vara med och påverka och skapa struktur i vår bilverkstad när vi tar nästa steg som verkstad för alla som bor i Lindome och dess närhet? Tillsammans med våra mekaniker ska du sköta den dagliga driften i verkstaden. 

 

Sök jobbet som effektiv, duktig & nogrann bilmekaniker - vi söker dig;) AskimBil AB är en trygg och stabil bilfirma med bilverkstad i Lindome. Det finns mycket hjärta i Eddie och hans fokus på kundupplevelsen i stor. Vill du tipsa AskimBil om en kompis som kan passa vår bilverkstad? Kanske känner du AskimBil's nya bilmekaniker i Lindome? Är det kanske du? Ung som äldre, tjej som kille. Kom och trivs med oss. Mer om oss på AskimBil.

 

Välkommen till oss på AskimBil ! Bilverstad som utför reparationer och service av bilar i Göteborgsområdet, Läs vad vi erbjuder för tjänster här.

 

Vill du bli eller är du vår nästa bilmekaniker i Lindome / Göteborg? Vi är just nu ett team på 3 bilmekaniker och tanken ärnu att vi skall bli 4 i vår verkstad inom kort, Ansök om jobbet idag. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2023-09-29, om rätt person med rätt kvalifikationer skickat sin ansökan. Vi kommer att kalla till intervjuer efter den 1/10 eller löpande efter mottagen ansökan online eller telefon. Vi har inte någon chans att ta intervjuer utan att tid är överenskommen .

Lediga jobb | Uppdaterad 220611 - ansök idag

Bilrekonditionerare – ledigt jobb.

ASKIMBIL söker dig som är intresserad av bilar och vill jobba med biltvätt samt bilrekond. Just nu söker vi en bilvårdare  som vill jobba inom Göteborgsområdet. Det kommer att krävas mycket fysiskt arbete så du ska vara beredd på det. Du ska kunna prata svenska och ha helst manuellt körkort

 

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär att tvätta bilar som skall säljas hos Askimbil & kunders bilar  i vårt lokal som ligger i Lindome strax utanför Göteborg. 

 

Vi söker dig som:

klarar av högt tempo
van vid fysiskt arbete
glad och positiv
serviceinriktad och tycker om att göra andra människor glada i ditt arbete


Arbeta på distans

Nej


Jobbtyp: Heltid, Deltid, Tillsvidare
Deltidstimmar: 40 per vecka

Lön: Rätt person = rätt lön
Sista ansökningsdatum: 2022-06-27
Förväntat startdatum: 2022-08-01

 

Välkommen till oss på AskimBil ! Bilverstad som utför bilvård & bilrekond av bilar i Göteborgsområdet, Läs vad vi erbjuder för tjänster hr.ä

 

Vill du bli eller är du vår nästa bilrekonditionerare i Lindome / Göteborg? Vi är just nu ett team på 3 bilmekaniker & 1 bilrekonditionerare (du), Ansök om jobbet idag. Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt, då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag den 2022-06-27, om rätt person med rätt kvalifikationer skickat sin ansökan. Vi kommer att kalla till intervjuer efter den 15/7 eller löpande efter mottagen ansökan online eller telefon. Vi har inte någon chans att ta intervjuer utan att tid är överenskommen .

AskimBil, fokus på Nöjda Bilägare

Seriös bilfirma med bilverkstad & däckservice  i Lindome / Göteborg. Vi på AskimBil har bilar i bra skick till bra priser! Vi finns i Lindome. Länk Bilhall

Välkommen att kontakta oss

Tel. 031–281000

 

Jobb ansökan

Mekaniker
Rekondare
Ingen fil vald
Genom att skicka in ansökan tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Vanliga intervjufrågor - från arbetsförmedlingen

 

Berätta lite om dig själv.
Det här är en allmän fråga som ger dig stor frihet i vad du svarar. Men det är också den här frågan som de flesta tycker är jobbigast att svara på. Vad ska man egentligen berätta om sig själv? Försök sätta dig in i intervjuarens situation. Hen vill skapa sig en bild av vem du är, och när intervjun just startat är det en bra idé att inte bli alltför detaljerad. Fritidsintressen, familj och annat som i vardagen hamnar under kategorin ”småprat” kan du ta upp in här.

 

Vad lockade dig att söka tjänsten som bilmekaniker / fordonstekniker ?
Det här är förmodligen den viktigaste frågan där det gäller att du har ett övertygande svar. Fundera på vad som är annorlunda med det här företaget och varför du gillar det. Är det deras kultur, produkter eller tjänster? Då är det detta du ska lyfta upp. Det kan absolut vara så att du inte känner något speciellt alls för företaget, men du har rätt kompetens för jobbet. Då får du känna efter och avgöra om den sortens ärlighet kommer uppfattas som negativ eller positiv.

 

Vilka av dina tidigare erfarenheter kan du ha nytta av i det här jobbet?
Den här frågan är nästan självförklarande. Utöver tidigare jobb, erfarenheter och kompetenser, fundera på om det finns något annat som gör just dig unik. Har du bott utomlands? Kan du något udda språk? Var inte blyg för att berätta.

 

Vilka personliga egenskaper tror du är viktigast för att klara av jobbet som bilmekaniker / fordonstekniker?
Du vet redan från jobbannonsen vilka egenskaper arbetsgivaren söker. Om du känner att någon av dem är en av dina styrkor, fokusera på den. Ta inte till klyschor. Om du säger att du är ”van att håll många bollar i luften” och att du trivs som ”spindeln i nätet” så får du räkna med att tappa intervjuarens intresse. Det kan mycket väl vara så att du har just de kompetenserna, men hitta då på ett annat sätt att formulera dig. Du kan till exempel ge exempel från tidigare erfarenheter som visar på att du har just de här kompetenserna.

 

Vad kan du tillföra AskimBil?
Nu pratar vi om rena fakta. Vad har du för kompetens? Vad har du gjort tidigare? Vilka andra erfarenheter har du som kan vara till nytta på det här jobbet? Ta med allt som är relevant. Glöm inte de personliga egenskaperna, de är minst lika viktiga.

 

Hur jobbar du under stress?
Det finns olika typer av stress. Dels den där man har fullt upp men fortfarande känner att man har kontroll över sin jobbsituation. Den typen av stress kan många till och med uppleva som positiv så länge man inte har det så hela tiden. Sedan finns det stress som bara är negativ, där man inte längre har kontroll över sin situation. Det kan till exempel vara när andra måste leverera innan man själv kan komma vidare, där chefer ställer omöjliga krav och så vidare. Den typen av stress är inte positiv för någon. Under intervjun är det alltid bäst att fokusera på den positiva typen av stress.

 

Vilka frågor vill du ställa till oss på AskimBil?
Den här frågan kommer vanligtvis i slutet av intervjun och kommer utgöra en stor del av det bestående intrycket. Det är möjligt att det inte finns något alls du vill fråga. Kanske har du gjort en gedigen research på jobbet och företaget. Det spelar ingen roll – fråga ändå. Sitter du tyst kan det ge ett passivt intryck, medan motsatsen visar att du är intresserad av företaget och tjänsten. Förbered därför en fråga för den här punkten, gärna något specifikt. Undvik dock att fråga om sådant som redan framkommer i annonsen.

 

Är det något du vill tillägga?

Nu har intervjuaren förhoppningsvis en bra bild av dig och din kompetens. Men känner du att det finns något som inte riktigt kommit fram i samtalet så är det nu du ska ta upp det.