Däckhotell & däckförvaring i Lindome 

Förvarar du dina däck hos AskimBil? Boka tid för fortsatt förvaring eller årets säsongsskifte av däck redan idag! Mellan 1 december och 31 mars är det lag på att använda vinterdäck om det är vinterväglag. Det är förbjudet att använda dubbdäck under tidsperioden 16 april - 30 september om det inte är eller förväntas bli vinterväglag. Boka tid via formuläret.

 

Välkommen in till AskimBil! Pris förvaring per säsong 600 kr/säsong och hjulskifte 499 kr/tillfälle. 199 kr för hjulskiftet i samband med service eller reparation i vår bilverkstad.

 

Gällande prislista per 240507

Pris för bokat däckbyte 499 kr/tillfälle

Pris för däckförvaring 1099 kr/säsong 

Pris för däckförvaring och skifte 1498 kr/säsong

Kontantfri verkstad, Swish eller faktura.

Enkelt bilägande 

Det finns ingen hemlighet, bara öppen dialog och sunt förnuft!

Vi sätter ägaren till bilen i fokus, vi lyssnar till behovet hos kunden och analyserar fram vad vi kan göra för att besöket ska bli så bekymmersfritt som möjligt.

 

Vi satsar på dig och din bil

Våra fina kunder är den främsta orsaken till vår framgång! Dagens bilar är mycket komplexa men det är inte våra kunder. Förklara så man förstår, ge kunden de bästa alternativen så behöver de aldrig byta verkstad.

 

På AskimBil i Lindome vill vi göra det enkelt för dig att vara bilägare. Som kund ska du kunna känna förtroende och lita på oss.

Fyndhörna Beg. Däck

Stort utbud till de flesta fabrikat. Behöver du begagnade sommardäck eller vinterdäck, vi har kompletta begagnade hjul till många bilar, tex, Volvo, BMW, Audi, Mecedes, VW och många fler. Ring och fråga oss eller se i vår fyndhörna. Kommer från sålda bilar.

Begagnade däck / fälg

Lyser din servicelampa?

Vi utför bilservice på nästan 
alla bilmärken bl.a. Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Peugeot, Skoda, Toyota, 
Kia, Volvo, VW m.m. följ oss på facebook och för att se aktuella erbjudanden i vår bilverkstad.

Boka online med 20% rabatt

Bilverkstaden erbjuder följande;

Tidsbokning 

Vardagar 08,00 - 18,00

Tel. 031-281000

Såhär gör du för att KÖPA BILLIGA DÄCK/FälgAR

Ring/sms 0760 - 773 473 eller gör en förfrågan via formuläret, fråga efter begagnade däck eller fälgar, eller billiga däck till din bil. Ibland finns det överblivna liggande, men ofta kan vi erbjuda nya billiga däck till din bil. Välkomna med din förfrågan.