Boka tid online i Vår Bilverkstad 

Boka tid online eller kontakta oss via telefon. Välkommen till AskimBil i Lindome / Göteborg! Hos oss får du alltid 2 års garanti utfört arbete och reservdelar. 

 

När du bokar tid eller gör en prisförfrågan online behöver vi veta följande;

Bilens regnr | Aktuell Mätarställning | Uppdrag | Önskat datum/tid för service/rep:

 

Du kan "alltid" få ett pris per telefon/mail om du önskar ( efter din onlineförfrågan) eller efter din bokning och i samband med att du lämnar in din bil till oss på AskimBil. Men du kan alltid lita på att du vänt dig till en "billig & bra bilverkstad" med erfarna bilmekaniker. Vi gör skillnad för dig och din bil. Din bilfirma med bilverkstad i Göteborg sedan 1999. 

Boka online i vår bilverkstad

Ny kund? Ring för pris innan på 031-281000

Blir du ny kund i vår verkstad

Boka gärna ditt 1a besök via telefon om du känner dig osäker, vi är en billig bilverkstad med lång erfarenhet av felsökning, service och bilreparationer. Vi har ibland svårt att svara i telefon, gör då en prisförfrågan HÄR

Befintlig kund i vår bilverkstad

Numera kan du som befintlig kund boka online, du får självklart priset när du lämnar din bil till Edy och har du noterat i meddelanderutan står en lånebil och väntar på dig. Lämnar 2 års garanti på delar och utfört arbete.

Bilserviced fordon i lindome

Bilservice - efter bilens intervall

Vi utför allt från "Årsservice" (om bilen inte körs så mycket) till anpassad bilservice efter bilens miltal och servicebok. Servicarna kan kallas allt från tex "Basservice" till "Fullservice", men det är bilens fabrikat, miltal och servicebok som bestämmer vad som skall göras. Vi hjälper dig ta hand om din bil på bästa sätt. Prova oss, det lönar sig.

Bilverkstad i Liundome och Göteborg

Bilverkstad - reparationer

Letar du efter en bra bilverkstad i Lindome med omnejd? Hos AskimBil reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla och i våra verkstad löser vi AC-Service, Avgassystem, Bilreparationer, Bromsar, Kamremsbyte, söker Elfel mm. Få hjälp av proffsiga mekaniker med allt gällande din bil. Tidsbokning, drop-in och alltid garanti. Fråga efter lånebil vid behov.

Boka tid online eller ring för ett pris i vår bilverkstad i Lindome, Göteborg och Kungsbacka

Prisförfrågan bilverkstad

Hos oss får du reservdelsgaranti och stämpel i serviceboken. Här kan du enkelt boka service och reparation via nätet eller genom att ringa. AskimsBil hittar du i Lindome som ligger strax söder om Göteborg, vi utför bilreperationer & bilservice på nästa alla bilfabrikat. Vi kan även hjälpa dig med din importbil eller veteranbil.

" Jag har tidigare gått till mer etablerade företagsnamn eller bilverkstäder hos bekanta där service/bemötande varit allt från kass till ok, men alltid med känslan av att ha blivit blåst efteråt eller pålurad saker jag inte har beställt från början. "

Kattilajnen Kattilajnen

" Extremt bra bemötande, lyhörda och ärliga. De besitter kompetens på båda tvätt och verkstadsidan. Alla mina reparationer sker hos Askimsbil. Jag känner mig trygg. Båda min och sambons bil e köpta där och nu har jag haft min bil i två år och inga problem med bilen alls, de bytte till o med mina bromsskivor på garanti, vilket de inte behövde göra. "

Ammar Hamadi

BokA Tid Online.

Ring Oss på 031-281000 Eller Boka Online - Välkommen till vår bilverkstad med dropin, lånebil fr 199 kr/dygn inkl vägtullar och öppet måndag till lördag. Välkomna

Boka tid i vår bilverkstad alla dagar i veckan.

Boka online i vår bilverkstad