Verkstad Transportbil i Lindome / Göteborg

Felsökning, transportbilsservice, lastbilsreparationer på Fiat, Iveco, VW, Renault, Citroën, Mercedes, Ford transportbilar. T. 031-281000

Tidsbokning transportbil

Ny kund
Kund sedan tidigare
Ja, 199 kr/dygn inkl 5 mil & vägtullar
Nej tack
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Transportbilsverkstad i Lindome / Göteborg - AskimBil

Transportbilsverkstad i Lindome strax söder om Göteborg, Kungsbacka och utmed E6 hjälper dig med din transportbil. AskimBil utför transportbilsreparationer på din Fiat, Iveco, VW, Renault, Citroën, Mercedes, Ford transportbil.

Transportbilsverkstad

Har du problem med din transportbil, behöver du få den snabbt fixad, vi hjälper dig med allt. kamremsbyte, motorbyte, växelåda, bromsar, 2 or på besiktning, elfel mm. Slå oss en signal.

Transportbilsservice

Din transportbil är ett kommersiellt fordon. Du behöver bilen i din verksamhet, vi hjälper dig hålla den fungerande och i trim. Allt från ett snabbt oljebyte till en stor service.

Prisförfrågan verkstad

Här kan du enkelt boka service och reparation via nätet eller slå oss en signal på 031-281000 Vi har har öppet måndag till lördag. DropIn för felsökning och lösning av mindre problem. Vägbeskrivning

Transportbilsverkstad utmed E6

Vi finns för dig och din transportbil i Göteborg & Lindome med omnejd, vi har öppet måndag till lördag med erfarna mekaniker/tekniker. Välkomna att prova AskimBil. Öppet måndag till lördag.

Kontakta oss i Lindome / Göteborg