Byta in bil eller sälja bil utan att köpa nytt - Rättvist, snabbt & enkelt

AskimBil byter in bilar och hjälper till med att lösa gammal finnans och/eller förnya eventuell bilfinans för din ny bil enligt gällande regler. Det viktiga är att du gillar någon bil i vår bilhall och att vi tillsammans hittar en affär som passar dig och AskimBil. Vi har även öppet vardagar och lördagar. Meddela gärna att du kommer så du inte åker i onödan. Önskar du bara provköra en bil, använd formuläret provkörning online HÄR

Till våra 50 bilar i lager

Byta bil med eller utan inbyte, intresseanmälan & tidsbokning.

Boka tid för provkörning
Boka tid för provkörning & inbyte
Få ett mellanpris online
Sälja min bil online utan köp

Boka tid för provkörning & eventuellt inbyte?

Mail
SMS

Vid Inbyte, beskriv din bil så bra som möjligt

2 bilnycklar
Servicebok
Vinterdäck
Normalt slitage
Nyligen besiktigad
Nyligen servad
Ingen fil vald

Jag som vill provköra, göra ett inbyte eller sälja.

Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.
undefined

Bilar i vår bilhall

Funderar du på byta bil och vill göra en bra bilaffär, då handlar det om ett bra mellanpris och inte vad det står på prislappen, prova oss.

Boka tid hos AskimBil.

Bilar köpes - Värdera Bil

Önskar du sälja din bil - vi köper den gärna. Många säger att vi värderar bilar bäst - prova oss du oxå! Vi köper gärna din bil och hämtar den direkt på plats! Pengar direkt på kontot och mer pengar, större frihet vid nästa bilköp.


Bilfinans

Boka din provkörning av våra senaste begagnade bilar. Vi önskar dig varmt välkommen! Första klass service hela vägen. Från provkörning till finansiering. Snabb leverans. Enklare än någonsin. Samma pris online & butik.

Våra kunder säger...

" Mitt andra köp hos dem som företag. Vad säger man, jag ger en 5:a eftersom det inte finns en 10:a. Otroligt trevlig säljare. Kan varmt rekommenderas till både företag och privat personer. "

Viktab AB

" En riktigt seriös bilfirma!!!

Kan varm rekommenderas!!!
Köpt flera bilar hos AskimsBil
och alltid varit lika nöjd. "

Patric Sjöberg