Bilservice Volvo i Göteborg / Lindome - boka billigt eller med rabatt!

För några av våra kunder är det viktigt att få tillbaka bilen samma dag, för andra är det priset och för en del är det både och;) Vi anpassar oss efter era önskemål, och det kan ibland bli lite snurrigt. Boka eller gör en gratis prisförfrågan med eller utan rabatt. Du kommer inte att bli besviken – oavsett väljer du våra bästa mekaniker för din bil. Vi försöker bara anpassa oss efter dig och hur du bokar din Volvo-service så att vi är överens från början och alla blir nöjda.

 

Vi strävar efter att lära oss och anpassa vår VOLVO verkstad efter alla kunder. Erfaren Mekaniker och AskimBil jobbar enbart med originaldelar eller motsvarande kvalitet. Nu fokuserar vi på att strukturera verkstaden efter olika typer av Volvos och kundkrav. Det kommer att hjälpa oss att anpassa ossefter dig och dina önskade krav och säkerställa att både kunder och personal får en ökad trivsel på AskimBil. Vi har mycket att göra i vår verkstad och behöver organisera vår verksamhet. Mitt i allt detta kommer vi också att flytta till modernare lokaler inom samma område. Välkommen även fortsatt och tack för att du hjälper oss att bli ännu bättre! Tack för att du förstår och vänder er till oss på AskimBil!

Välj VOLVO paket och prissättning för din VOLVO service - fråga efter en gratis prisuppgift!

undefined

Bilservice Volvo

Gäller all basservice, fullservice och mellanservic (oljebyte)

Vi är en billig & bra bilverkstad i grunden, boka en tid närmast passande dig, men boka tiden idag och få ett billigt pris på din Volvo service. Vi kontaktar dig strax efter du bokat per telefon eller mail, oftast samma dag! Det tycker vi är viktigt! Delarna beställs efter vårt samtal. Du lämnar bilen planerat datum och får tillbaka den samma dag om inget uppkommer som påverkar servicen du bokat. Vi kontaktar dig då. Du får ett sms när bilen e klar. Lånebil 199 kr inkl 5 mil och vägtullar.

undefined

Bilservice Volvo paket 1 - 10 % rabatt

Gäller all basservice, fullservice och mellanservice (oljebyte)

Billigare med 10% rabatt, boka en tid inom 3-4 veckor, men boka tiden idag och få ett billigare pris på din service. Vi kontaktar dig strax efter du bokat per telefon eller mail, oftast samma dag! Delarna beställs efter vårt samtal. Det tycker vi är viktigt! Du lämnar bilen planerat datum och får tillbaka den inom 2-4 dagar om inget uppkommer som påverkar servicen du bokat ( målsättning samma dag). Du får ett sms när bilen e klar. Lånebil 199 kr inkl 5 mil och vägtullar.

undefined

Bilservice Volvo pkt 2 - 20% rabatt

Gäller all basservice, fullservice och mellanservice (oljebyte)

Mycket billigt med 20% rabatt, boka en tid inom 5-6 veckor, men boka tiden idag och få ett billigare pris på din service. Vi kontaktar dig strax efter du bokat per telefon eller mail, oftast samma dag! Delarna beställs efter vårt samtal. Det tycker vi är viktigt! Du lämnar bilen planerat datum och får tillbaka den inom 1 vecka om inget uppkommer som påverkar servicen du bokat ( målsättning samma dag). Du får ett sms när bilen e klar. Lånebil 199 kr inkl 5 mil och vägtullar.

Välj Volvo-service med eller utan rabatt.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till lördag.

Bäst värdering får man på plats hos oss.

Volvo Service Offert ( samma service - olika pris)

Ny kund
Kund sedan tidigare
Avtals kund
Boka tid
Prisförfrågan
Bli uppringd
Bilservice Volvo
Paket 1 ( -10%)
Paket 2 (-20%)
Genom att skicka in förfrågan om offert & rådgivning tillåter jag AskimBil att använda mina personuppgifter till att fullgöra vårt åtagande och återkoppla till er.

Läs eller skriv en recension om AskimBil ... Här

Lämnar inte in min bil någon annanstans, super bra personal, grym service och det gör allt de kan för att hjälpa på bästa möjliga sätt.

Angelica Andersson

Hjälpte mig byta avgasrör och däck, arbetet utfört inom ett dygn efter första kontakt och dessutom till ett mycket bra pris. Trevliga och känns mycket serviceminded!

Albin Bengtsson